Je v totem MB že tropska vročina 24/7, da ti je izklopilo možgane ali razsaja kakšna nova droga ?Mal debate, kam naj gremo, koga vprašamo, da malo proba. Zdaj smo namreč v takih mesecih ko bi ona motor... (pa se še s peciklom ne zna pelat...)...
velika je 160.
To se mi ne zdi tako slaba ideja za najstnika, ki išče adrenalin. Pelješ jo na Roglo, sposodiš vso opremo in naj se pelje. Ne vem koliko je stara, ampak če je tam okrog konca OŠ ali začetek srednje, se lahko sama pelje, ti pa se greš kaj drugega. Tako sem jaz naredil s svojim otrokom. Vmes, ko sem bil na Rogli na enem kosilu. Naj se vozi, povedali ji bodo, po kateri progi naj začne, potem pa bo že ugotovila, če še lahko gre na katero težjo. Ni dvoma, da je to lahko nevarno, ampak vseeno ne pretirano. Manj nevarno kot če bo adrenalinsko stvar našla sama z vrstniki. Ne moremo jih zavijati v vato. Tudi mi smo nekdaj iskali adrenalin.Ja s kolesom gremo na downhill, to bo ena taka te dni.
myteammotocross.club
Vesel bodi da samo krosla, moji bi dodge challenger.Mal debate, kam naj gremo, koga vprašamo, da malo proba. Zdaj smo namreč v takih mesecih ko bi ona motor... (pa se še s peciklom ne zna pelat...)...
velika je 160.
vpraši še mtl a , on po spominu je mel neke podobne hece s svojim potomstvomMal debate, kam naj gremo, koga vprašamo, da malo proba. Zdaj smo namreč v takih mesecih ko bi ona motor... (pa se še s peciklom ne zna pelat...)...
velika je 160.
Maribor, sicer moram preevrit ce je kak flow brez slakalnic nekihPubec v žlahti, tudi ves pameten glede moči in hitrosti, se je uspel z eno tako 25-ko zelo lepo zložit na pesku v ovinku.
Kam greste na DH? Začela bo itak s kakšnim nežnim flow trailom, pa se potem vidi agilnost in motorika.
Najprej čelada, nato bicikl, nato električni bicikl. Morda jo do tokrat ze mine in boš moral kupiti avtoMal debate, kam naj gremo, koga vprašamo, da malo proba. Zdaj smo namreč v takih mesecih ko bi ona motor... (pa se še s peciklom ne zna pelat...)...
velika je 160.
Recimo da nekaj vem o tem, pa precej vozim itd..., jaz bi prej predlagal kakega ZIP-a, skuter... za puncoMal debate, kam naj gremo, koga vprašamo, da malo proba. Zdaj smo namreč v takih mesecih ko bi ona motor... (pa se še s peciklom ne zna pelat...)...
velika je 160.