Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

B81

22. jul 2007
40.509
13.095
113
Meni se še vedno bolj dopade če spremljam kaj dela team na projektu, kaj dela trump, kakšne so obresti, obveznice, s&p...

necajev

Zelenc'
11. maj 2021
18
7
3
Meni so te črte in trikotniki sicer zanimivi za pogledat, ampak na koncu vedno ugotovim, da trg naredi točno tisto, kar si nihče ne predstavlja. Sem bolj za HODL kot za risanje.

B81

22. jul 2007
40.509
13.095
113
Opcija je tudi kupit par mesecev po halvingu in pozabit :)

1787885378909.png

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
104
15
18
Meni so te črte in trikotniki sicer zanimivi za pogledat, ampak na koncu vedno ugotovim, da trg naredi točno tisto, kar si nihče ne predstavlja. Sem bolj za HODL kot za risanje.
Trg velikokrat naredi ravno obratno, kot misli večina (retail). Kmečka logika pri trgovanju žal odpade, ker jo imajo veliki igralci naštudirano v nulo.
Sem o tem tudi že pisal tule, psihologija trga je pri trgovanju skoraj tako pomembna kot risanje črt.

HODL je dejansko dokaj enostavna strategija, sploh če ne loviš dna in vrha, ampak uporabiš še DCA.
Pri bolj resnem trgovanju moraš pa ti naštudirat velike igralce tako, kot so oni naštudirali tebe.

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
104
15
18
S tem da te oni študirajo na milisekunde z vso mašinerijo in algoritmi, ki jih imajo na voljo.
So pač šli korak naprej od geotrikotnikov.
Ogled par youtube/FB/insta ekspertov in uporaba 15 indikatorjev je pač premalo za resno trgovanje. Zato skozi govorim, da edino znanje in izkušnje tuakj nekaj štejejo.