Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.252
3.005
113
Fibonacci retracement je orodje, ki ga uporabiš za prihodnost. Če indikator znaš uporabljat, ga ne uporabljaš za nazaj. Razen če želiš nekomu pokazati njegovo uporabo, se učiš pravilne uporabe ali pa da preveriš njegovo zanesljivost.

Koliko črt pa rabiš imeti narisanih, da hipoteza postane dokaz? Ker golden pocketov si res lahko narišeš na tisoče.

Je tisoče dovolj, da lahko rečeš, da je v tistem območju večja verjetnost, da se bo s ceno nekaj zgodilo? Zame je.
Če se v nekem območju pojavi več indikatorjev govorimo o konfluenci in vsak dodaten indikator potem poveča možnosti.
Gre cena kljub temu lahko drugam, čeprav visoka konfluenca kaže da se bo tam nekaj zgodilo? Ja, vsekakor, nikoli ni 100%, je pa precej večja verjetnost, da se bo zgodilo to, kar pričakuješ.

In tako prideva do tega, da je zame vse skupaj igra verjetnosti, za večino ostalih pa gamble.
Če pogledaš moje poste iz začetka marca, sem večkrat skoraj v dolar natančno v naprej napisal cene, kjer pričakujem reakcijo.
Ampak večina se je raje ukvarjala z mano osebno kot z edinim podatkom, ki je bil dejansko relevanten (in dokazljiv). In enako je z indikatorjem, dokler boš okoli njega videl vse razen tisto, kar ti indikator dejansko pove, se boš dejansko težko premaknil kam naprej.

Sem že davno obupal. Vem, da nič ne vem. Sem pa vesel zate.