Očitno ne razumeš napisanega in vedno se ti prikrade ugibam. Narisal sem ti vzorec Bdivergence in prejšnji scenarij. Če se zgodi in spx zaniha 10-15% posto ti ne boš videl btcja na 58K.
Da divergenca že začne delovati je ta da imam tedenseke svečnihv lower H in lower L.... DXY pa je obratno in to potrjuje SMT, ki kaže veliko verjetnost močne korekcije spxa.
Čak, daj povej če sedaj razumeš napisano. ps to ni ugibanje ampak fact.
Poglej priponko 104518
Poglej priponko 104519tukaj pa imaš btc na W in sem prepričan če gre spx po planu bomo šli gladko pod 200MA, ki ga bo valda testiral in še enkrat dol pobirat spodnje FVGje, ker likvidnosti ni praktično več nobene in je prepad. Sicer je to moje mnenje in vsekakor ni ugibanje ampak glede na graf verjetni scenarij ki se zna zgodit. Lako pa spx dokler ne povoha cone 50 na RSI tudi še obrne in gre kontra pot, vendar menim da je verjetnost precej manjša seveda lahko pa je kaka res pozitivna novica optimizem trga. Kar se je pa tudi že dogajalo tako na dol kot gor. Nikoli ni nič 100% je pa verjetnost. Tudi pri order block tehniki na katerega jest kratkoročno trejdam ni vse zih. Ker če tudi je brake of structure testira na fvgju je včasih fake 70% pa drži. ali pa vsaj 60% pri vodoravnem gibanju.
Vsekakor pa gledam vse več smt. Od kar gledam to so trejdi uspešnejši. Ps pri open interest je miljon fejkov institucij da folk skače na glavo nato pa jim poberejo likvidnost. Vidim, da imaš iste začetke kot sem jih imel sam. Manipulacija menjalnic in institucij je nevejetna. Medtem ko smt med T L in NY je dosti šur za uspešen trade. Seveda pa so tudi stop loss zgube jebiga, važno je da si v plusu. Čeprav večinoma delam še zmeraj spot, da v distibuciji prodajam v akumulaciji kupujem. Še enkrat moj nasvet je glej smt med dxy in spx... In to ti naj bo osnova za gibanje BTCja. Če hočeš bolj točno pot pejt gledat zgodovino, ki jo valute rade ponavljajo..
zato to ni šloganje ampak nek sistem, ki ti da pot k neki strategiji. To je moje mnenje. Pa še nekaj vedno manj indikatorjev uporabljam, glavno je MA, FVG, RSI, SRSI in fib orodje to je čez glavo. Ker vse drugo je samo šum ki mede. Orodje ki je tudi zelo ok je FR volume. Da dobiš na hitro kje je bilo največ dogajanja v dolčenem časovnem time framu zadnjega vala.
+ svinčnik in papir... se čudno sliši, samo pri meni je bil to break out.