Glede ruskih "vohunov" ti se pri nas ravno ne skrivajo. Je pa ze dolgo kar sem jih nazadnje videl. Predvidevam da so jih premestili. Ker tista njihova zgodbica s katero sta hodla ven ni drzala vode...Zadnja dva sta izpred dni ko je policist sodeloval pri preprodaji prepovedanih drog preko darkneta partnerka ga je pa z informacijami zalagala. Pa se ju je odkrilo in sprocesiralo. Brez influencerjev.
una roka ob fasado je sreca da so posneli ker vprasanje kaj bi ta clovek se sproduciral v svoji karieri.
Ampak najt in sprocesirat eno zares gnilo jabolko je podobno kot ruske vohune iskat. Bolj obvescevalno delo in prikrito zbiranje dokazov. In to se z influencerji direktno izkljucuje.
Aha.Glede ruskih "vohunov" ti se pri nas ravno ne skrivajo. Je pa ze dolgo kar sem jih nazadnje videl. Predvidevam da so jih premestili. Ker tista njihova zgodbica s katero sta hodla ven ni drzala vode...
Verjamem pa da sta mariskje skozi prišla, na njuno nesrečo sem pa jaz po tistih krajih hodil.
Je pa ona govorila zelo dobro Slovensko in bila "natakarca". Njega sem samo rusko slišal govoriti, čeprav bi naj bila iz dolocenega dela "Romunije".
izraelci niso imeli časa?... v spregi z rusi :-(
Ja, ampak potem ne bi mogel yt videov delati. Tak pa je aktualen in bo še nove sledilce dobil.Ce bi on vedel kaj sledi bi enostavno pocakal v Dubaju in bil varen pred naso roko pravice.
Bodo tebe, ker klimo je lazje dobiti.Aha.
Pomoje poteka spor med MI5 in FBI kdo te bo zaposlil ker si nocejo kadrov krast. Mossad bi te pa brez vprasanj vzel samo so ugotovili da nimajo dovolj kadra ki bi ti primerno obutev lahko zrihtal.
Ne vem kje na letališču je to bilo, ampak domnevam da so ga pričakali v nadzorovani "varni coni", tam imaš znak da ne smeš fotkat/snemat .. .tako da ja, je prepovedano. Drugje na letališču kjer ni prepovedano je pa načeloma dovoljeno.Je torej snemanje postopka na letališču dovoljeno ali ne? Zakaj je kriminalistka vztrajala, da se prekine snemanje in ga grobo fizično preprečila (tudi s pridržanjem)? Menda ni oviralo postopka, saj se je snemalka umikala stran.
Imajo naši policisti tudi kamere kot v USA in so posnetki javnega značaja?
V osnovi ti lahko policiste snemas ker so javni usluzbenci. Ce pa je na obmocju kjer si, snemanje prepovedano pol pa pac ne. Ampak ta kriminalistka ni iz tega izhajala (najverjetneje).Je torej snemanje postopka na letališču dovoljeno ali ne? Zakaj je kriminalistka vztrajala, da se prekine snemanje in ga grobo fizično preprečila (tudi s pridržanjem)? Menda ni oviralo postopka, saj se je snemalka umikala stran.
Imajo naši policisti tudi kamere kot v USA in so posnetki javnega značaja?
Jaz klimo ze mam. Vec njih. Na vseh objektih kjer sem lastnik. Ti pa zase nisi sposoben cevljev zrihtat hkrati pa ruske vohune prepoznavas.Bodo tebe, ker klimo je lazje dobiti.
Glede na to da je posnetek veni bo pa nekdo vedel ce se tam lahko snema ali ne.V osnovi ti lahko policiste snemas ker so javni usluzbenci. Ce pa je na obmocju kjer si, snemanje prepovedano pol pa pac ne. Ampak ta kriminalistka ni iz tega izhajala (najverjetneje).
glede na to da so tebe "napizdli" za cevlje ne vem zakaj se name spravljas. Jaz sem samo tebi verjel.Jaz klimo ze mam. Vec njih. Na vseh objektih kjer sem lastnik. Ti pa zase nisi sposoben cevljev zrihtat hkrati pa ruske vohune prepoznavas.
No vidis to je problem - tvoje vzporedno dojemanje realnosti. V eni uri sem nasel cevlje za katere si trdil da jih ni in da zato ne mores delat, ti pa si to prepoznal kot da so mene nategnili. Jih bom kupil naslednjic da se izogneva dvomomglede na to da so tebe "napizdli" za cevlje ne vem zakaj se name spravljas. Jaz sem samo tebi verjel.
1. Kot prvo. Reseval sem problem, ki ni bil na meni. Po pogodbi so bili drugi odgovorni za to. Ampak to tebe ne briga ker kot kaze ne ves zakaj se pogodbe podpisujejo.No vidis to je problem - tvoje vzporedno dojemanje realnosti. V eni uri sem nasel cevlje za katere si trdil da jih ni in da zato ne mores delat, ti pa si to prepoznal kot da so mene nategnili. Jih bom kupil naslednjic da se izogneva dvomom