Komunisti, Janša, Zoki, domobranci, desnica, maci, čefurji

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.614
3.980
113
davorinm.wordpress.com
A mi lahko kdo razloži, kako se iz skoraj vsake debate na alterju, uspejo razviti debate povezane z naslovom teme? Pa ni važno, ali se govori o tankih ali plenicah. In vedno isti uporabniki.

?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.203
6.311
113
Udbomafija ma etak povsod prste zraven...pa nima veze al začnemo govorit o litru bencina....prodaji stanovanja..DDVju.....tankih.....kili kruha....litru mleka.....povsod zadnjih 20let skledo zravn prstavjo...od tuki komunisti

Čefurji pa maci.....to ti je soroden pojem.....sploh če upoštevaš zravn še BMW pa blond frizuro
smile-1.gif

Zoki & Janša....to so oz bodo pa pač bodoče aktualne teme.....če še nisi uspel opazit...

Domobranci........vedno več ljudi bere knjige.......tajnost pada po 50letih iz dokumentov.....in folku postaja jasno da ni vse tako kot so jih učili v prejšnem sistemu....

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
50
evo me
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A mi lahko kdo razloži, kako se iz skoraj vsake debate na alterju, uspejo razviti debate povezane z naslovom teme? Pa ni važno, ali se govori o tankih ali plenicah. In vedno isti uporabniki.

?
Vsak ima svoje fobije. Nekaterim ne pusti spati Zoki, Snecerju Janša, Softiju Maci, Kameleonu komunisti, Patriotu domobranci,...

I

Izbrisan uporabnik #488

Gre za to, da je tudi na tem forumu par uporabnikov, katere lahko hitro sprovociraš že z navedbo "pravega" osebnega imena.
Potem pa udarijo na plano travme in se začne zgodba od 06.04.1941 dalje
smile-1.gif

p.s. pozabil si še RKC, ta je tudi pravi magnet

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
41
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa kje ti vidiš kakega domobranca, če so pa vsi končali v jamah?!
bonk.gif

No, vsi ravno ne. Tisti bolj spretni in hitri so pobegnili v Argentino.

In imajo potomce, ki so prišli nazaj.
zmaga.gif

No, pri nas kolaborantom in izdajalcem naroda vsaj ne postavljajo spomenikov, tako kot ustašem in četnikom.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.203
6.311
113
Sem že zadnjič razložil komu je namenjen dodatni zvon
evil.gif