Kolesarstvo 25

mistique

Guru
16. jun 2009
15.197
2.732
113
Emona / Carnium
Organizers of the Giro dell'Emilia in Bologna excluded Israel-Premier Tech from the Oct 4 race for public safety reasons, citing risks from potential protests related to the Gaza conflict, per Cyclingnews, Arab News, and statements from GS Emilia president Adriano
Podpiram. Je pa res, da to ne pomeni, da ljudje ne bodo opozarjali na morijo in preganjanje Palestincev z njihove zemlje. Vsekakor lahko pričakujemo, da se bodo pijani imbecili še naprej dotikali kolesarjev, prižigali bakle in jim nastavljali zastave, telefone in svoja telesa.

Za nameček povem, da sem v zadnjem letu pridobil nekaj novih naročnikov, ki so prej sodelovali z izraelskim podjetjem in so se odločili za odpoved pogodbe iz etičnih razlogov. Do teh informacij sem prišel težko, ampak so za moje primere zelo zanesljive. Čudovite partnerje in naročnike imam.
Seveda sem tudi za odtenek cenejši :evil: (da ne bo kak skrajni libertarec ali neoliberalni vernik izgubil vero v zakonitosti prostega trga).

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.409
1.148
113
Ja, sem bil mal prehitr ampak Pogi ne da nic z mize. 1:20 bi moral bit dost sam... pocakmo do konca. Kaze odlicno za1x.

• Všeč mi je
Reactions: gr69