Kolesarstvo 25

kajn

Guru
5. okt 2007
3.154
2.096
113
Iskajoč brata
Se opravičujem, res nikjer nisi primerjal Hrvaške in belgije.... je pa tema tako šla, da je bilo prvi komentar, da ni gledalcev v Zagrebu, drugi da je slabo vreme in tretji je tvoj... Če bereš kot normalen človek, se nekako tvoj komentar o gledalcih v Belgiji in slabem vremenu nekako navezuje na Hrvaško...
Če pa ne primerjaš s Hrvaško, potem je pa zelo tak splošen komentar, iz neba...
Bom pa sedaj malo bolj pazil na kater komentar dajem opazko...

lp

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.931
5.523
113
Spoštujte, da v tej temi samo jello lahko komentira. On je strokovnjak, ostali pa še laiki nismo.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.904
4.218
113
Cela drama. Daj prosim spomni me komu sem kdaj prepovedal komentirat ali izražat mnenje drugačno od mojega. Oglasim se pa vsakič ko mi nekdo poturi izjave ali domislice, ki jih nisem izrekel, samo zato ker ne razume o čem govorim. Kajnu to uspe skoraj po vsaki dirki.

• Haha
Reactions: Pepe

kajn

Guru
5. okt 2007
3.154
2.096
113
Iskajoč brata
Jaz sem mnenja, da je bil moj komentar čisto na mestu... ti trdiš da ni... bodo drugi ocenili ali je ali ni...
jaz zase vem, da so mi že povedali, da imam narobe, za kar sem tudi priznal svojo zmoto... nisem eden tistih, ki gre do bridkega konca, samo da bo dokazoval da ima pravilno....
Kot sem že napisal v prejšnejm "spopadu", ne bom se zapletal s tabo, ker ne gre...

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Pepe

mistique

Guru
16. jun 2009
15.266
2.794
113
Emona / Carnium
Jaz (lahko tud v kakšni drugi témi al temi) pogrešam poglobljen antropološki uvid v razlike med ogrožanjem s strani belopoltih "nalepkarjev" in radostnim navijanjem za kolesarje na črni celini. :evil:

Drugače pa bo prihodnje leto pravi kolesarski praznik pred našimi (rahlo razvajenimi) nosovi. :cheer:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.438
3.807
113
Ravno to sem včeraj razmišljal, kake so razlike v športni "kulturi" med centralno-afričani v Ruandi in centralno-evropejci v Franciji.
Še "policajka/redarka" ob cesti je včeraj "foksle špilala" pred kolesarji. :bonk: