Kolesarstvo 2026

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.604
11.163
113
A je kdo spremljal kak “dobro” je šlo Gani?

Jaz bi po tretjem defektu (potem ko ravno ujameš skupino) stopil dol, kolo zabrisal v jarek in šel na pivo.
Ne bo mene en bickl hebal …

Gana pa ko Lassie - zamenjat in se vrnit v skupino.
Vsak normalen človek bi šel po enem ** odseku na aero kolesu na pivo, kje je šele *****.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.604
11.163
113
Wout je pač naredu v podarjenem mu momentu to kar je mogu. Pokrit skoke in na konc narest to v čemer je boljši od Pogija.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.849
-1.574
63
Je Wout povedal v intervjuju, da je večkrat sanjal take zaključke na P-R in je točno vedel kako in kdaj mora skočit.
Pogi ponavadi odloči dirko že pred takimi stresnimi zaključki.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.453
2.432
113
Iskajoč brata
ti hudičevi "Van-i" :mad: če ne eden pa drugi...
Včeraj zvečer pogledal slovenski del in bil navdušen nad dirko... koliko sranja se naredi v parih kilometrih....
v prvih km sem pizdil, pa zakaj ravno Pogi mora loviti, 30 min pozneje, sem si misli: še dobro jo je odnesel :)
Zato je ta dirka tudi v sreči, ne samo v moči in taktiki... Gana in Pool sta ime defekte na slabi lokaciji... pa sta bile 2 minuti

Ne vidim kako bi lahko drugače naredil... Wout je bil pameten in ga ni menjal veliko, Pogi ni hotel, da druga skupina ulovi, ker potem je še večja loterija na koncu...
Na koncu pa... škoda, blizu pa vseeno zelo daleč.... ni imel več purfla, da bi lahko reagiral :(

Druga tema: me pa jezi, ta poročanja 5 spomenikov v 1 letu.... kot da bi bil robot in da vozi na notranjem kolesu, ne pa na dirki, kjer je 1000 dejavnikov + dnevna forma + padci + defekti + taktike +...... samo novinarji in kavč komentatorji pa nabijajo ko.... mah brezveze

• Všeč mi je
Reactions: krava in ishtar007

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.470
6.107
113
Bo kak izziv ostal še za prihodnost. Za zmago na taki dirki se mora marsikaj poklopiti.

henkl

Majstr
18. nov 2019
637
401
63
Slednji je Pogačarja premagal v sprintu, no, po Morgadovih besedah je imel precejšnjo olajševalno okoliščino. Tadej naj bi v cilj pridirkal s predrto gumo, kot je razkril Portugalec, ki je bil zraven med preverjanjem Pogačarjevega kolesa: »Mislim, da je moral sprintati s predrto pnevmatiko. Preverili smo njegovo kolo in zdelo se je, da je imel zadaj prazno.«

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.240
1.339
113
Slednji je Pogačarja premagal v sprintu, no, po Morgadovih besedah je imel precejšnjo olajševalno okoliščino. Tadej naj bi v cilj pridirkal s predrto gumo, kot je razkril Portugalec, ki je bil zraven med preverjanjem Pogačarjevega kolesa: »Mislim, da je moral sprintati s predrto pnevmatiko. Preverili smo njegovo kolo in zdelo se je, da je imel zadaj prazno.«
Dobri so, Za vsak meter prevožen pa Praznem Štrudlu lahko dam samo kapo dol...

• Haha
Reactions: Najbolji

dentex

Guru
20. sep 2007
2.915
957
113
Vsak normalen človek bi šel po enem ** odseku na aero kolesu na pivo, kje je šele *****.
Mislim da bi rad spil pivo jet pa na pir normaln smrtnik zih nebi mogujet, rit bi meutolk mravlinčasto pa podpluto, jajca umešana, ker stolčena bibla po ta drugi kocki pira paneb niti dvignt h ustom neb mogu, če bi mu pa to ratal, bi pa pomoje vsi zobki u krigl padl. Noro za spremlat, morda enkrat v živo

dentex

Guru
20. sep 2007
2.915
957
113
Ka si pa delal? Padu z biciklom al se kej husjga (bike)?
Nene nič takega, posledice tekmovalnega športa v mladosti pol ti pa na stara leta začenajo rezervne dele not dajat, je pa tko da hodim lahko bicikla pa ne morem pelat, ker se mi noga zatakne pol pa z eno vozit mal smešn zgleda, gre pa če je elektrika