Iz polnilnic kradejo baker? Fotografija iz BTC sprožila burne odzive voznikov električnih avtomobilov (FOTO)
Kraje opreme so le ena izmed težav, s katerimi se srečujejo uporabniki e-mobilnosti.
Divja cena res800V ali 400V???
Za prvo je best buy alpitronic Hyc 50
![]()
Alpitronic Hypercharger HYC50 DC Wallbox
Die neue DC-Wallbox vom Marktführer Alpitronic ist die erste 50-kW-Schnelllade-Wallbox, die für die Wandmontage geeignet ist. Als Variante mit zwei Ladepunkten können bis zu zwei Fahrzeuge parallel mit einer Ladeleistung von jeweils 25 kW geladen werden.…www.avacon-shop.de
Samo cene so pa divje.
Mogoče ima kaj Enertec iz Maribora na zalogi ker nekaj delajo zadnje čase.
630 EUR. Vključuje ves material z direktno priključitvijo polnilnice na omarico z varovalkami.Cist eno vprasanje pa prosim kaksen odkrit odgovor od lastnikov e vozil. Kolko € ste morali dodatno vloziti v domaco infrastrukturo da lahko doma "tankate". Ali ste ob nakupu vozila imeli nacrtovan vlozek?
Ko berem se mi zdi da so konkretne cifre. Hvala.
30€.Cist eno vprasanje pa prosim kaksen odkrit odgovor od lastnikov e vozil. Kolko € ste morali dodatno vloziti v domaco infrastrukturo da lahko doma "tankate". Ali ste ob nakupu vozila imeli nacrtovan vlozek?
Cist eno vprasanje pa prosim kaksen odkrit odgovor od lastnikov e vozil. Kolko € ste morali dodatno vloziti v domaco infrastrukturo da lahko doma "tankate". Ali ste ob nakupu vozila imeli nacrtovan vlozek?
sončna je bila 3 leta pred avtom. V osnovi za pokrivanje bajte. Naj še to prištejem? Ker najprej je bilo treba bajto postaviti, da sem lahko sončno gor dala in potem čez dobrih 10 let EV kupila...Čak, sam to zdaj naštevate polnilnice. Sončna ne paše v to "infrastrukturo" ali polnite iz omrežja?