Kje dobro jesti v Mariboru in okolici?

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.288
14.261
113
ja, sem bil pred leti tam , je še en znanec kelnaril, je bila cena solidna..guzva tudi takrat...verjetn je logično da level mal dvigneš... pa hkrati ceno.. če so dvignili level.
Hotel leonardo v bistrici je tudi ok hrana, pa ni predrago.

non domače:
Hvalijo baje v hočah oni black smith https://black-smith.si/ (nisem še bil, informacija z druge roke)
Pa mogoče SKUNK v bivšem divajku v hočah...v gostilni še nisem jedel, na mobilnem, dobro skup zložijo https://www.facebook.com/SkunkUrbanKitchen/?locale=sl_SI

mislim da je usushi drazji, tudi odvisno od časa itd.. dopoldne taka cena, popoldne onaka, zvečer taka, vikendi 4.
Ptujsko za hec probamo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.642
5.074
113
Black smith je dober, smo občasno tam, je pa čez vikend dobrodošla rezervacija.

Usushi ima različne cene za all you can eat glede na uro - do 15 se mi zdi in kasneje. Izkušeni pravijo, da je bolje vzet kako "ladjico" je ceneje pa se ne nažiraš - vedno imam vtis, da mi kaj pozabijo prinest, oz. da se na koncu vse naenkrat vsipa, ti pa si že poln do uh.

Od azije ne pričakovat preveč, taka kitajska "menza", meni paše vsake toliko se it nažret svinjarije. :)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.642
5.074
113
Sidro prenovilo jedilnik par mesecev nazaj, sedaj se ista pica imenuje drugače. :valjamse: Cene so precejnavite, ampak zame še vedno ena od treh najboljših v MB.

Pri Galebu pa že nekaj časa nisem bil, nisem pa bil nikoli razočaran, le jedilnik je bil 10 let isti.

Še za ljubitelje burgerjev - meni je najboljši Bootl's (beri butls) na Šarhovi 1 - bivša picerija Gonzales al kaj so že bili:

amacar

Guru
29. apr 2010
4.262
516
113
Dober burger v centru je tudi Mandl. Drugace pa mi se vedno zmaga burger pri Isabeli na poštni ulici.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.749
1.081
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Bil v Sidru zadnjič po dolgem času. Opazen padec kvalitete v zadnjih letih. Jaz vedno natepavam pizzo, moja vedno solato z lososom in ravno slednje je razlog, da sva vedno hodla tja jest, ker ji je bila vedno top. Piza vedno dobra, ni pa presežek. No zadnjič sva po dolgem času šla spet. Solata za zjokat, recimo ene polovica manj lososa kot ponavadi, tudi solata generalno zelo revna. Pizza slabša kot sem jo bil navajen in kot sem pričakoval. Cenovno znosno, vendar vseeno precenjeno glede na izkušnjo.