Delajo to, kar trg požre. Ni problem v avtoindustriji, ampak kupcih..."problem"...če je to "problem"...pač avto se rotira na 3 leta...eni še prej.
O čem ti spet blodiš? Kdo kaj požira? Če je danes prodanih 1/3 manj avtov kot pred korono, fabrike so napol prazne in se prodajajo, tier 1 in 2 dobavitelji crkujejo en za drugim...potem trg bolj slabo požira, ne?
Ampak oni pičijo nemoteno dalje z zmagovalno filozofijo....kvaliteta dol -- cena gor. Kitajci pa po nekem čudežu odžirajo tržni delež...
Sem gledal test novega rs5. 80k začetna cena. Hočeš ogrevane sedeže? Doplačilo 500€! Mislim kot da so prizadeti.... Slučajno vem koliko je nabavna cena štroma v enem sedežu. Okrog 20€ + vgradnja, ki pa sploh ni omembe vreden strošek na liniji.
V notranjosti celotna sredinska konzola in volan knofi v premium piano plastiki, vse ostalo pokrito s kitajskimi ekrani.
In ta teden se je zgodilo to, kar sem samo čakal kdaj se bo: dobil sem ponudbo za službo - širjenje Chery znamk Jaecoo in Omoda v centralni evropi. Kaj že pravijo? If you can't beat them, join them