Kateri sušilni stroj?

22. jul 2007
15.244
2.686
113
126
Pri AEG-ju 9000 tudi mi opažamo, da je veliko več bombažnih delcev v filtru kot prej na 15 let starem Boschu, tako da verjetno res AEG bolj uničuje perilo.Zgornji filter zadrži bolj ali manj vse delce, bom še poslikal kako zgleda kondenzator po pol leta, ker ga dosedaj še nisem nikoli očistil :(
20260907_144744.jpg

Nič kritičnega.

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.146
128
63
Imamo tudi Miele sušilni stroj, tak da ga poznam; vse ok, ampak nekako opažamo, da bolj uničuje perilo, kot drugi stroj Asko, ki ga imamo. Drugače pa super stroj, sistem filtracije je tudi učinkovit, tako da ti na zabaše kondenzatorja. Medtem ko pri Asko gre vse skozi in čistiš spodnje filtre vsako drugo sušenje. Kako je kaj pri AEG-jih serije 9000 s filtracijo - zadržijo tisti filtri zgoraj dovolj, ali je potrebno spodnje tudi pogosto čistit?
Men v 11 letih,še ni nikol nč uniil.A ga imate z toplotno črpalko al navadnega?
Moj je z toplotno črpalko.

ozaz

Fizikalc
5. mar 2010
199
33
28
Odločam se med Miele TWD640WP in AEG 9000 serijo, slišal sem nekaj, sicer nepodkrepljenih kritik Miele sušilca. Pomislek je predvsem pri sušenju bolj občutljivih cunj. Ima kdo praktične izkušnje?

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.146
128
63
Odločam se med Miele TWD640WP in AEG 9000 serijo, slišal sem nekaj, sicer nepodkrepljenih kritik Miele sušilca. Pomislek je predvsem pri sušenju bolj občutljivih cunj. Ima kdo praktične izkušnje?
V 11 letih,mi nič poškodoval.Vse sušim na programu občutljivo perilo+tega,vedno aktiviram gumb nižja temperatura.Sušenje se sicer malo podaljša,perilo pa lepo posuši in ne uniči,še majn Ne zmečka.Ima tudi parne programe.
Zdej ne vem pr novih modelih.Če še imajo to možnost,znižanje temperature.
Imam pa Miele sušilca.
Do danes brez ene napake.In spodaj ima zaščitni filter.Da ne pridejo mucke v tiste reže kot pr Aeg in ostalih.
Če se boš odločil za Miele.Priporočam višji rang.Ker ti moji imajo vse te funkcije in programe,za občuljivo perilo nižjo temperaturo itd.