Kateri ponudnik

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.495
6.422
113
blizu močvirne prestolnice
Pozdravljeni.
Sedaj sem na Telekomovi optiki. Ker plačujemo preveč in niso fleksibilni, bom zamenjal ponudnika. dobil sem tri ponudbe. A1 odpade, sedaj pa kolebam med Telemachom in T2. Povsod sem dobil odlično ponudbo. Zanima me le vaše mnenje. Kateri je boljši, kateri ima boljši support boljši komunikator imel bom tri televizorje tako da prideta le dva boxa in ena aplikacija za pametni tv.
Res prosim za mnenje kateri od teh dveh je boljši, se ne zatika na Telekom optiki ter komunikatorji delajo odlično.
Hvala

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.248
2.451
113
Kaj konkretno je z Telekom in A1 narobe?
Menjam.
Telekom - neprimerna TV shema
A1 - predrago

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.106
7.530
113
Jaz lahko ta t2 rečem, da dela brezhibno. Fuzbal ima pa telemach boljs pokrit, mi fantje pravijo...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

dax

Guru
22. maj 2012
1.073
2.300
113
OP, z zamenjavo ne boš na dolgi rok (cenovno) pridobil nič. Razen, če boš vsaki 2 leti skakal drugam, kar pa je precej nerodno. Ponudniki ti bodo ponudili kak bombonček, da te pridobijo, ko boš bombonček pojedel, te bodo pa isto lupili kot te sedanji. Telemach s 1. 8. draži storitve, btw.

Marxon

Majstr
24. feb 2009
806
423
63
Splača se edino na vsaki dve leti skakat od enega k drugemu.
Telekom ti ne da max popustov, če prideš k njim in si na njihovi optiki (prej bil pri drugem operaterju). TV vmestnik je tako tako. Net deluje.
T2 ima boljši TV vmestnik, cena po koncu popustov je visoka. Net deluje.
Telemach je vseskupaj telesmeh. Razen za šport imajo največ programov - kar je spet subjektivno.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
428
37
28
Ljubljana
T2 tudi s 1avgustom viša cene. Najbolj zanimivo pa mi je kako sta predvčerajšnim prišla dva od telemacha in mi vztrajno silila kako naj grem od T2 k njim, ker T2 bo zvišal ceno. Saj jo bo res in danes evo Telemach tudi viša. Smo itak v začaranem krogu, prvi, drugi, tretji, četrti, pa ponovno ......

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.495
6.422
113
blizu močvirne prestolnice
Vse programe se pravi kot je King ali eon full, kakšni piškotki kot sta cinestar premium in HBO tri škatle oziroma dve ponujata T-2 ter Telemach ter eno za Android TV aplikacijo. Pa največja hitrost interneta, če je mobitel zraven ni nič narobe.