Katera mobilna aplikacija je najbolj ažurna?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.733
375
83
www.kacnje.eu
TomTom GO Expert je plačljiv in v redu zadeva. Glede prometnih informacij je po mojih izkušnjah že leta najboljša. Imajo tudi brezplačni TomTom Maps&Traffic.

AMPAK - v zadnjem času so res asi nad asi. Že s spremembo imen so med uporabniki povzročili hudo zmedo. Za nameček je brezplačna (to je bivši AmiGO) prenovljena (kar samo po sebi ni slabo), ampak je polna ščurkov in ima manj funkcionalnosti. Sam sem jo vrgel dol in uporabljam samo še plačljivo.
Žal pa tudi pri plačljivi nekaj (bolj kot ne drobnih, vendar nadležnih) stvari že leta ne popravijo.
Sama navigacija in prometne informacije so pa zakon.

• Všeč mi je
Reactions: WPT78 in zakon

netko

Guru
25. jul 2007
7.322
2.688
113
Pred leti sem si nalozil sygic in vzel placljivo varianto in moram rect, da je en navaden sekret.... na google.map se bolj zamesem kot na sygic

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.841
4.768
113
50
Na sončni strani ALP
Pred leti sem si nalozil sygic in vzel placljivo varianto in moram rect, da je en navaden sekret.... na google.map se bolj zamesem kot na sygic

Ravno nasprotne izkušnje. Odkar mam sygic se še nisem vozil po koruzi in brezpotjih kot z garminom. Gugl te tut vozi tamovamo, karte v kiji so pa katastrofa. V soboto sem za hec vozil po Celju. Sygic BP, Kia pa po slepih ulicah in posledično obračanje na nemogočih prostorih...