Kaspersky IS - zaupanje?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.191
518
113
kranj
a slavno 24h2 verzijo? hehe, pozdravljen v klubu vedno prestrašenih uporabnikov, ki čakajo na posodobitve :)
razen "ruskega" pridiha je kaspersky načeloma boljši od nortona. ampak, če si imel črno verzijo, potem je gratis eno leto povsem zadostno. samo ne vem, če je smiselno ostati na defenderju. razen, če si povsem navaden uporabnik...

bose

Pripravnik
23. sep 2009
303
15
18
daleč,daleč,daleč proč
Ob prijavi na uradne strani državnih organov (SPOT, e-davki,....) mi Kaspersky blokira prijavo. Če ga samo za čas prijave izklopim se lahko prijavim v želeno stran. Po uspešni prijavi ga lahko takoj aktiviram in vse dela normalno. Na sliki spodaj je razvidno, da sem določene vsebine dal po zaupanja vredne, vendar še vedno ne gre. Je potrebno take vsebine vnesti še kje drugje?

1763720228511.png

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.191
518
113
kranj
Ob prijavi na uradne strani državnih organov (SPOT, e-davki,....) mi Kaspersky blokira prijavo. Če ga samo za čas prijave izklopim se lahko prijavim v želeno stran. Po uspešni prijavi ga lahko takoj aktiviram in vse dela normalno. Na sliki spodaj je razvidno, da sem določene vsebine dal po zaupanja vredne, vendar še vedno ne gre. Je potrebno take vsebine vnesti še kje drugje?

Poglej priponko 102404
hm. preveri, kaj imaš vklopljeno pri nastavitvah-network settings-encrypter network scanning. Jaz ima to izklopljeno (načeloma ne skeniraš https povezav...)