kaj najbolj ubija dvomasni vztrajnik?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
To si pač imel srečo. Ravno nasprotno od tistih, ki jih bereš na BMW forumu. BTW, koliko topicov je odprtih, kjer se lastniki (po)hvalijo o neimetju težav z lastnimi avtomobili? Aja saj res, takšnih topicov ni
tongue-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.183
3.018
113
Ma ja, saj to mi je jasno, ne me narobe razumet, drugače so mi BMWji zelo pri srcu, sem si krajši čas tudi lastil E39 in nimam kaj slabega reči o avtu, samo malo mi je čudno da tako renomirana znamka, ne prizna serijske napake z verigo pri 2.0 dizlih, čeprav je očitno da so ga posrali. Me bo pa ravno to (najbrž) odvrnilo od nakupa BMWja, morda čez nekaj let novo serijo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Te ne razumem narobe, samo mnenje imam raaahlo drugačno od tebe
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.744
10.357
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ej zmeraj bolj, predvsem zdaj ko je v ožjem izboru BMW serije 3 pa ko malo bolj spremljam BMW forum, se mi zdi nemogoče da ima taka ''premium'' znamka toliko problemov. Menjane verige, turbine, lopute,... Jaz sem pa s svojim ''nezanesljivim'' francozom imel edino vztrajnik pa 2x zapacan naftni filter, to je pa to
cheer.gif
Ja, ampak tukaj je ena pomembna razlika. Tvoj avto jih ima 130 jurčkov (ali koliko že) realnih, tisti BMW-ji o katerih pišejo pa na števcu enih 150.000 v resnici pa 250.000 in več km
evil.gif
?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.183
3.018
113
To je res, ampak sej vsi garantirajo kilometre in to pisno a veeeeeš
evil.gif

Ma ok to se strinjam, samo najbrž se tudi ostali strinjate, da je BMW nekje nekaj konstrukcijsko zaj... pri 2.0d, eni imajo srečo, eni pa menjajo verige na 50k km ali manj. Kolega je kupil novega Polota 1,2 TSI in so mu v garanciji zamenjali 2 verige. V glavnem če bi bil pameten bi se držal pežoja, ki ni itak nič kaj dosti več vreden, samo ker sem po naravi precej smotan sem se ga naveličal in bi rad nekaj malo večjega in s kakšnimi dodatnimi bonbončki od opreme
cheer.gif