Ja in? A ti je paravojaška združba kar ok? Te teroristične narko združbe je treba takoj pospraviti
Papež in naša vlada sta na nasprotnih bregovih.Ne vem kakšen je krščanski nauk vem pa kakšen je Katoliški. Je pa res da vsak kdor podpira islamske horde ne more biti gladek
Kaj točno tu pomeni pospraviti?Ja in? A ti je paravojaška združba kar ok? Te teroristične narko združbe je treba takoj pospraviti
Idf in US army/navy, brez teh bo 90% manj sranja po svetu.Kaj točno tu pomeni pospraviti?
Vse te zdruzbe so vedno nastale leta kasneje kotj odziv na izraelska dejanja. "Narko" je proizvod MSM-ja, sicer Izrael ima rekord v uporabi drog. Po 7okt so pa odprli se 14 novih travm za zdravljenje odvisnosti, vecino lazjih (hasis, kanabis) dobivajo iz libanona npr.Ja in? A ti je paravojaška združba kar ok? Te teroristične narko združbe je treba takoj pospraviti
Zložiš v predal in ga zapreš.Kaj točno tu pomeni pospraviti?
Dragica, Breskvar je vaš.Skrajna levica vidi tudi v registrskih zide, in njihovo mrznjo do njih.
Kaj je Holobist , ne razumeš napisanega in zato palec dol na mojo objavo, ali si jih samo tako navajen da jih še drugim lepiš? Sam jih zaradi tega ne boš imel nič manj, žal. Še vedno si krepko v štirimestnem minusu.Papež in naša vlada sta na nasprotnih bregovih.
![]()
Papež pozval h končanju nasilja nad Palestinci na Zahodnem bregu
Papež Leon XIV. je pozval h končanju nasilja nad palestinskim prebivalstvom na Zahodnem bregu.www.rtvslo.si
to so bete, isto vsi antifeki spodaj.ga je šel nadret zaradi tablice?![]()
Agrum, daj me na ignore, če imaš probleme z menoj.Kaj je Holobist , ne razumeš napisanega in zato palec dol na mojo objavo, ali si jih samo tako navajen da jih še drugim lepiš? Sam jih zaradi tega ne boš imel nič manj, žal. Še vedno si krepko v štirimestnem minusu.
Da jih nimaš bolj ti z mano? In nazivanje z agrumom, kaj pomeni?Agrum, daj me na ignore, če imaš probleme z menoj.