Izrael - Palestina

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.872
6.545
113
blizu močvirne prestolnice
Nisem muslimani, da bi rabil voditelja. Vsak sam izbira kaj bo delal. In ja današnji gospodje so preveč miroljubni, milostni, jaz pa nisem gospod in lahko delam kar hočem. Vsi vedo kakšna so moja prepričanja, če jaz lahko njihova prepričanja sprejemam lahko tudi drugi moja, ni pa nujno, da se strinjajo, kar je normalno. Ampak vi se delate demokrate, liberalce na koncu pa ste slabiči.
Pa še nekaj, vem da ne bom šel v nebesa vsaj na začetku ampak tako je.. v pekel gredo le morilci, tatovi posiljevalci. Bom pa šel v vice, če bo taka Božja volja.
Kar se tiče otrok. Jaz jih učimo spoštovati vseh, ne bodo pa klečeplazil pred nikomer razen pred Bogom

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.566
159
63
Lažeš. Bilo so tretjerazredni, sužnji tvojim idolom. Pa še nekaj, ker ste tako miroljubni, zakaj ste naredili genocid na Bližnjem vzhodu nas kristjani, nad jazidi...?
Aja, muslimanom ni všeč življenje v svojih muslimanskih državah, ne pri hindujcih, ne pri budistih, ne pri komunistov, ne v Evropi ampak nikoli zato ne krivijo svojo islamsko vero temveč vedno druge.
Turki ste nam pokradli ali pobili tretjino življa na Slovenskih tleh, toliko o miroljubnosti vaše vere.
Mal vec bos moral brati. Pa ne vem od kod ti ideja da mam karkoli z islamom :bonk:

mistique

Guru
16. jun 2009
15.206
2.745
113
Emona / Carnium
Mal vec bos moral brati. Pa ne vem od kod ti ideja da mam karkoli z islamom :bonk:
Skrajni desničarji so nastavljeni na filter identitete in če tega podatka nimajo, si ga izmislijo.
Brez tega preprosto ne morejo kriviti druge, kar pa je del njihovega DNK, saj menijo, da so oni (njihov narod, vera, klub, gasilsko društvo...) najboljši.
Ko npr.: v redkih trenutkih slabosti rečejo "niso vsi muslimani slabi", je to zgolj hipokrizija, ki jim povzroči rahle prebavne motnje.