Izrael - Palestina

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.362
3.916
113
Eni jih žal vidijo samo pri muslimanih. Ko je potrebno upravičevati genocid, potem je vsaki razlog dobrodošel.
Kri župnikih je to anomalija, ki se jo RKC seveda trudi skrivati.
Pri muslimanih je pa poročanje s 7 letnimi deklicami pravilo, saj je tako vendar zapovedal Mohamed.
In pri 12-ih tudi že rojevajo :rolleyes: .
Pa tudi pedofilija dečkov je v islamu normalna praksa - malo pogooglaj.
Za Arafata (PLO) je bila javna tajna, da mu je bilo ob obiskih potrebno priskrbeti kakšnega fantka:rolleyes:.
.
Tako, da od=bi.
G1Whkp8XIAAi2Yr.jpg

kajn

Guru
5. okt 2007
3.111
2.028
113
Iskajoč brata
Zadnja desetletja v praksi sicer predvsem s qrcem... :rolleyes:
s predvsem odprtjem meja, kimanju vsem sranje... če samo kaj rečeš, se s čim ne strinjaš si desničarski fašist....
da ukinjajo svobodo govora, tudi če poveš resnico.. te fliknejo v zapor... (UK)
Da so "begunci" v povprečju moški od 20 do 30 let stari... da lahko tukaj muslimamo molijo sredi ceste, mi pa moramo skrivati križek na verižici, ko pristanemo v muslimanski državi....
Da me je strah, da se bo moral moj vnuk klanjat Alahu, da ne bo tepen v šoli... eh... brezveze... ker bom takoj označen za nestrpneža...

Samo za firbec: koliko protestirajo proti Izraelu v okoliških muslimanskih državah?

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
15.153
2.672
113
Emona / Carnium
Mogoče sem jaz sprožil, ker sem zgrešil temo z vici. Well, there's no such thing as a funny Jewish joke these days...unless we're so cold and need to put a couple of them on fire? Al kako gre tista šala...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.828
6.531
113
blizu močvirne prestolnice
Kri župnikih je to anomalija, ki se jo RKC seveda trudi skrivati.
Pri muslimanih je pa poročanje s 7 letnimi deklicami pravilo, saj je tako vendar zapovedal Mohamed.
In pri 12-ih tudi že rojevajo :rolleyes: .
Pa tudi pedofilija dečkov je v islamu normalna praksa - malo pogooglaj.
Za Arafata (PLO) je bila javna tajna, da mu je bilo ob obiskih potrebno priskrbeti kakšnega fantka:rolleyes:.
.
Tako, da od=bi.
Poglej priponko 101265
To je to. In ja Jabe, jaz bi vsakega pedofila najprej kastriral, nato pa pocasi mučil. Sramota da podpiraš pedofile, jaz jih ne, tudi v RKC ne. Pravzaprav sploh ne vem kdo so, razen ko se kasneje piše o njem. Tistega iz Preske ste uničili pa ni bil pedofil, medtem pa so tvoji mujoti skoraj da vsi predori.
In kaj je bilo v Loki?

• Objave ne odobravam
Reactions: aljoman in jest5