Pozabil si na en bistven podatek! Zakaj to delajo? Ravno kraja njihovega ozemlja je glavni vzrok! In jaz bi verjetno enako počel s sosedom, če bi mi malo po malo prestavljal ograjo. Sicer, ga ne razstrelil, bi pa mu malo pokazal kozjih molitvic. Ker pa so Izraelci doživeli holokavst, pač lahko sedaj počnejo kar hočejo.Palestinci se žal niso nikoli pokazali kot neki miroljubneži. Že desetletja svoje otroke opremljajo s samomorilnimi jopiči in jih pošiljajo, da se razstrelijo
hutijevci tud ne, pomagajo jim ne s hrano, zdravili, itd, ampak tko da mečejo bombe na Izrael.....super pomoč ni kajZakaj Egipt potrebuje tole:
Poglej priponko 101070
ps... Katar jih tudi noče...
zanimivo. Vsi sočustvujejo, ograja pa taka, da jo v grozljivki ne vidiš.
Kdaj so pa palestinci napadl izrael ?Palestinci dobro vedo, da imajo po vsaki resnejši vojni z Izraelom manj ozemlja. Zahodni breg so precej časa imeli, ampak jim ni bilo dovolj in imajo pač manj. Palestinci zmeraj stavijo na napačne. Njihov edini zaveznik so Izraelci. Nimajo boljšega. Žal. Egipt, Jordanija in Sirija bi že zdavnaj zasedle in si razdelile palestinska ozemlja, če bi jim Izrael to pustil.
Počakaj, da dobijo državo priznano.Kdaj so pa palestinci napadl izrael ?
Ti si blesav ali provociraš?Kdaj so pa palestinci napadl izrael ?
Jaz ne vem.Kdaj ga niso napadli? Ahmed, malce se informiraj. Mogoče veš, kdo je napadel oktobra 2023?
Eh, zdej šele vidim da sem se zatipkalJaz ne vem.
Za 2024 pa.
Vsekakor pa prejšnjih večjih vojn z Izraelci niso sprožili Palestinci.
Tud wtc so napadl pa to ni blo vojno dejanje.Kdaj ga niso napadli? Ahmed, malce se informiraj. Mogoče veš, kdo je napadel oktobra 2023?
kako bi naj po tvoje torej Izrael odreagiral? oz. še boljše, kako bi ti?Tud wtc so napadl pa to ni blo vojno dejanje.