Izrael - Palestina

Kdo pa ne ce ne oni ? Ve se v cem vse je telaviv na prvem mestu :)
Ja? mogoče po univerzah, podjetjih, laboratorijih...Multlock poznaš? Pegasus poznaš? Šin ben poznaš? Mossad? take zadeve so v Tel Avivu, tisto o čemer ti pišeš je bolj doma tam dol pri tvojih. Pa lepo prosim ne si delat sramote s takim nepoznavanjem

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.550
142
63
Ja? mogoče po univerzah, podjetjih, laboratorijih...Multlock poznaš? Pegasus poznaš? Šin ben poznaš? Mossad? take zadeve so v Tel Avivu, tisto o čemer ti pišeš je bolj doma tam dol pri tvojih. Pa lepo prosim ne si delat sramote s takim nepoznavanjem
verjetno si mislu shin bet, moja misel je bila pa bolj na komentar usmerjena, saj je telaviv mesto z najvec lgbt na st.prebivalcev, le da se neradi hvalijo s tem

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.701
2.470
113
1755413209981.png

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.550
142
63
Si pozabil koliko lgtbjevcev je šele med muslimani, saj do poroke uporabljajo kar svoje prijatelje, da se ne govori o zoofiliji kjer prednjačite. Pedofilije pa je itak vaša domena, samo o tem se v primerjavi z RKC ne sme govoriti.
Prej kake statistike poglej, predno komentiras. Pa ne vem od kod ideja da imam karkoli z islamom. Edino ce te nick zmede, glede na to da imas predpozicijske komentarje (za info, nasmejal me je jeff dunham....)

• Všeč mi je
Reactions: jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
14.955
2.597
113
Emona / Carnium
Prej kake statistike poglej, predno komentiras. Pa ne vem od kod ideja da imam karkoli z islamom. Edino ce te nick zmede, glede na to da imas predpozicijske komentarje (za info, nasmejal me je jeff dunham....)
On je nastrojen tudi do vsakega Administratorja. "admin" je kakopak islamski inject, da nekega dne (ki ga je prerok zacahnil) prevzamejo svet informacijskih tehnologij...