Izrael - Palestina

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.994
7.636
113
Ne, ne klikam vseh random linkov. Zato tudi v mojih objavah kopiram tekst na katerega se povezava nanaša.

Osnove varne uporabe spleta?

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.948
7.394
113
Ne, ne klikam vseh random linkov. Zato tudi v mojih objavah kopiram tekst na katerega se povezava nanaša.

Osnove varne uporabe spleta?

Aja, to je bilo vprašanje ne podjebavanje. :rolleyes: Potemtakem...ne... Niso bile bombe nic kaj posebne in selektivne. Niti ni bila ta na njeno hišo edina. In pocakali so, da je sla ona v sluzbo, tako da jih bo lahko pokopala.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.972
4.057
113
Ljubljana
hmpg.net
Prvo (seveda najdeš budale na obeh straneh) je objavil realMaalouf, znan publicist na X, ki redno (ampak res redno) producira laži. Seveda tebi ustreza, ker je izrazit rasist (čeprav to težko izjavim, vendar je res, bistveno večji rasist od tebe je).
On je recimo sproduciral vsebino filmčka, ki ga je Trump kazal JAR predsedniku, ki so ga novinarji raztrgali, da je kup laži. Tako da, prijavljen si na prave vire "verodostojne".

Ta druga slika seveda malo zavaja (kar običajno uporabnik Sergej na X-u počne, ker je izrazito pro Izraelsko orientiran - podobno kot ti, se poznata?).
Gre namreč za kdo največ proda - ne kdo trguje, trguje pomeni proda in kupuje.

ZDA 36 miljard $
Kitajska 12 miljard $
Nemčija 8 miljard $

1748186848635.png

• Všeč mi je
Reactions: aljoman