Črnci, hindujci, kitajci, ateisti in kolesar Novak.Se pravi, ti bi vse muslimane iztrebil?
In kdo bo potem naslednji na tvojem spisku?
Veliko jih je na voljo, ne bo zmanjkalo drugih.
Črnci, hindujci, kitajci, ateisti in kolesar Novak.Se pravi, ti bi vse muslimane iztrebil?
In kdo bo potem naslednji na tvojem spisku?
Jaz rečem, da je veliko manj mrtvih. Lokalne oblasti (hamas) močno pretiravajo pri številu ubitih.
Važi. Samo, da ponovimo za tiste iz večerne šole. Se pravi, podatke UN si izenačil s podatki Hamasa in reduciral na svoje podatke. Pismen much?Jaz rečem, da je veliko manj mrtvih. Lokalne oblasti (hamas) močno pretiravajo pri številu ubitih.
The UN said on Monday that nine staff working for its Palestine refugee agency UNRWA will be sacked because they may have been involved in the 7 October 2023 Hamas-led attacks against Israel. The development follows the conclusion of an investigation by the UN Office of Oversight Services (OIOS), launched earlier this year after Israel alleged that several UNRWA personnel took part in the brutal assault on its territory in which some 1,200 people were killed and another 250 were taken to Gaza as hostages.
Ali članka iz 2024 omenjata, da je kdo priredil številke, ki so trenutno na voljo? Aja, ne...Da ne dlakocepimo, uporabimo Vadimovo "od oka" analitiko, ki laufa na 8888 frameworku.Sem malo pog00glal - dejansko so na UNWRA zaradi očitkov o sodelovanju s Hamasom odpuščali ljudi iz te v bistvu edine agencije UN, ki je v celoti posvečena pomoči Palestincem v izraelsko-palestinskem konfliktu kar jih potem v bistvu postavi na palestinsko stran.
![]()
UN completes investigation on UNRWA staff
The UN said on Monday that nine staff working for its Palestine refugee agency UNRWA will be sacked because they may have been involved in the 7 October 2023 Hamas-led attacks against Israel.news.un.org
Mah, vrže kuratz.Ne, ta dva članka ne omenjata prirejanja številk ampak "samo" nakazujeta na neobjektivnost in pro-palestinsko naklonjenost nekaterih UNWRAjevcev kar potem vrže senco dvoma na celotno (pod)vejo UN-ja ter posledično tudi na UN, ki se opira na podatke UNWRAja kateri posledično morda le niso tako verodostojni kot se lahko zdijo na prvi pogled.
#QuestionEverything #DiscoveryChannel