In potem pelješ ženo nekam in zopet na tester za vklop ali kaj?Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Greš do nekoga, ki ima profesionalni diagnostični tester in ti izklopi tole brez problema.
Potem pac prvi lastnik ni doplacal te zadeve. Pri VAGu je zal treba vse take malenkosti doplacat.Citat:
Uporabnik recycler pravi:
v navodilih piše da obstaja možnost izklopa airbag-a ( samo na pooblaščenem servisu).... v predalu pred voznikom pa ni nobene "klučavnice" ali tipke - sem ravnokar pregledal kompleten predal.
Citat:
Jaz bi ga na tvojem mestu vozi zadaj, itak je tam varneje.
Jup, zaradi tega sem mu napisal. Poleg tega je tudi statistično baje zadaj desno najvarneje. Babi pa zabičat, da če bo ta mali/a kaj jamral/a najprej ustavit, potem pa it gledat nazaj. Ne pa med vožnjo. Je že par jih tako šlo na strehoCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tako je. Da je poleg tebe je samo razvada, pa še pozornost ti odvrača.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Citat:
Jaz bi ga na tvojem mestu vozi zadaj, itak je tam varneje.
Tako je. Da je poleg tebe je samo razvada, pa še pozornost ti odvrača. Če imaš pa 3V potem pa so taka kola itak neuporabna za prevoz dečice...
Pri nas ena vozi v trivratnem P-106. Prav zanimivo izgleda otroški sedež zadaj. Sicer bi lahko dala na desno stran, ne na levo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:O pa je-ena vozi v vrtec dete v 3 vratnem P-206.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
In potem pelješ ženo nekam in zopet na tester za vklop ali kaj?Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Greš do nekoga, ki ima profesionalni diagnostični tester in ti izklopi tole brez problema.
Kako da ne? Poglej koliko parov z enim otrokom ima recimo Espace-a. Ko dobiš otroka, rabiš velik avto, ne smeš več nikamor it, mu moraš vse prinašat k riti, itd.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Seveda, saj za prevažat otroka ne rabiš avtobusa. Čeprav se mi zdi, da eni tako mislijo. Dobijo prvega otroka in mora nujno k hiši enoprostorec. Nič ne rečem, če človek pač ima denar, naj kupi kar hoče.