Preko googla ze, fb pa naj bi antivaxerske propagande blokiral. Zato me zanima, kje se tiči tega kova zbirajo.Za to poskrbijo algoritmi. Začni iskat te zadeve in boš videl, ti bo samo še to ponujalo.
Preko googla ze, fb pa naj bi antivaxerske propagande blokiral. Zato me zanima, kje se tiči tega kova zbirajo.Za to poskrbijo algoritmi. Začni iskat te zadeve in boš videl, ti bo samo še to ponujalo.
Le kako je Indiji uspelo? In to s 14% precepljenostjo.Preko googla ze, fb pa naj bi antivaxerske propagande blokiral. Zato me zanima, kje se tiči tega kova zbirajo.
Ali jim je res??Le kako je Indiji uspelo? In to s 14% precepljenostjo.
Zmeraj so izgovori zakaj imajo drugje boljšo prognozi brez cepiv.Ali jim je res??
Koliko je povprečna starost v Indiji???
Tu ti bo pa Darjan razložil da ljudje do 40 let starosti niso ravno življesko ogroženi.
In ti in jaz v Indiji pa ne mislim v hotelu ampak v razmerah ko živijo ljudje, bi hitro fasala 101 bolezen, ker imama zahodnjaški leni imunski sistem.
Dejstvo je da očitno dela, dejstvo pa je tudi da tega FDA, proizvajalci in ostali ne bodo priznali, ker to je razlog da so sploh lahko šli v emergency use cepiva takrat.
Moreover, the data presented herein are consistent with those reported in human clinical trials with IVM (Kory et al, 2021). In humans, IVM is widely used as anti-helminthic and anti-scabies at therapeutic doses (150–400 µg/kg) (Guzzo et al, 2002) that are in the range of those used in our hamster experiments. Further, several clinical trials on COVID-19 using IVM have been declared, where IVM has been associated with reduction of inflammatory markers and disease severity (preprint: Hill et al, 2021; Kaur et al, 2021). Interestingly, in a long-term care facility where the residents received IVM to control a scabies outbreak, no death or severe COVID-19 was observed (Bernigaud et al, 2021).
Kot sem že rekel, očitno infektologi iz UKC-ja vedo brez raziskave več, kot Pasterujev inštitut, ki je naredil raziskavo:Da ti znanstvenik preberi tole
Potem pa zapri to temo in jo izbriši
Moreover, the data presented herein are consistent with those reported in human clinical trials with IVM (Kory et al, 2021). In humans, IVM is widely used as anti-helminthic and anti-scabies at therapeutic doses (150–400 µg/kg) (Guzzo et al, 2002) that are in the range of those used in our hamster experiments. Further, several clinical trials on COVID-19 using IVM have been declared, where IVM has been associated with reduction of inflammatory markers and disease severity (preprint: Hill et al, 2021; Kaur et al, 2021). Interestingly, in a long-term care facility where the residents received IVM to control a scabies outbreak, no death or severe COVID-19 was observed (Bernigaud et al, 2021).
Kje je pa študija UKC-ja?Si spregledal dejstvo, da je tvoja študija narejena na HRČKIH?
Pa daj hudiča preberi, kaj so sploh napisali v UKC in na kaj se sklicujejo. Ti pa že mesece tumbaš eno in isto.Kot sem že rekel, očitno infektologi iz UKC-ja vedo brez raziskave več, kot Pasterujev inštitut, ki je naredil raziskavo:
12 July 2021