Iščem zaposlitev kot varilec

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
ja kaj pa če bi v kje drugje mel kaki šiht, ne glih varilec?

boljše k nene socialne prejemaš, so meni poslali odločbo da morm za 2 mesca vrnit denar ker se kao nisn javo na telefon.. samo iščejo napake prokleti cigani, lahko bi takoj nehali davat socialo ko pa še čakajo 2 mesca.. pfuj

Jaz itak nisem varilec... Sicer pa po novem letu začnem dajat vloge namesto sem v tujino, ker tu zgleda ne misli bit kaj... Se jebem že skor 2 leti z iskanjem pa ništa... Zavod mi pa pri tem ni prav nič v pomoč...

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
954
24
28
Jst bi vsem KV varilcem tem s certifikatom priporočal podjetje Sifleks d.o.o., seveda če želiš iti delat v tujino in za večji denar. Prav tako iščejo Cevarje in ostali tehnični ing. kader.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.890
1.354
113
Titograd
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Še en nesramen človek kot vidim... Govori nekaj na pamet ko sploh ne pozna dejanske situacije...
bonk.gif

Pa če bi vse teme, ki so že bile dobro prebral bi videl, da sem tudi sam že dal kup vlog... Več ko prijavljat na razpise se ne morem
dragi moj Steve...

Ne svane ti, ne? Da se več kot prijavljati na razpise ne moreš? Reči da nisi resno tega mislil?
d055.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Še en nesramen človek kot vidim... Govori nekaj na pamet ko sploh ne pozna dejanske situacije...
bonk.gif

Pa če bi vse teme, ki so že bile dobro prebral bi videl, da sem tudi sam že dal kup vlog... Več ko prijavljat na razpise se ne morem
dragi moj Steve...

Ne svane ti, ne? Da se več kot prijavljati na razpise ne moreš? Reči da nisi resno tega mislil?
d055.gif

Če dam vlogo brez razpisa imam še manjšo garancijo, da bom dobil kak odgovor, kot pa z razpisom...

Razpis mora bit (ne tisti na zavodu), da sploh dam pisno vlogo... Če ne bomo kmalu na 150, efekta pa nobenega... Sem začel malo selekcijo delat dragi moj... (slabe izkušnje prijavljanja brez razpisov)

Sem dal že preveč prijav od katerih nisem potem imel čisto nič, tako da me ne skušaj prepričat v nasprotno, ker sem že na koncu z živci od vsega iskanja... Pol me pa še Steve pa ti tu pedrirata pa še kdo, ki zagovarja zavod in misli da zavodu nič ni treba pri ničemer... Pa hvala za sodelovanje...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.198
2.177
113
Zavod je namenjen sam sebi, zato da lahko recemo da ga imamo. Se najmanj je namenjen tebi, ker kot si ze menda pogruntal, ti sluzbe ne bo najdel. Prej kot se bos sprijaznil, lazje ti bo. Dobrodosel v kapitalizmu, kjer si sam svoje srece kovac, ne pa zavod.

Moji sestricni pa se nic ne smej, ker gres direkt po njenih stopinjah. Ona tocno enake umotvore kot ti seka ze 11 let.
Aja pa se en nasvet glede na tvoje novoletne plane: jodlari so se hujsi kapitalisti kot mi
wink-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zavod je namenjen sam sebi, zato da lahko recemo da ga imamo.
Ali v prevodu: še ena ustanova, ki nam brez potrebe zapravlja proračunski denar in bi jo bilo potrebno, če je tako da je namenjena sama sebi, čimprej ukiniti...

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Moji sestricni pa se nic ne smej, ker gres direkt po njenih stopinjah. Ona tocno enake umotvore kot ti seka ze 11 let.

Ne smejim se njej, ampak temu, kar ta njen primer vse pove o našem nesposobnem zavodu...
hysterical-1.gif

Da ji v tem cajtu niso bili nič sposobni, ali pa jo izločit iz evidence če noče delat, je pa res že malo smešno...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.198
2.177
113
Oprosti, ampak jaz ne poznam nobenerga spoosobnega, ki bi bil na zavodu in cakal da mu bo sluzbo nasel. Poznam pa par delomrznezev ki so tam, pa se enih par tebi podobnih, ki se vedno zivijo v socializmu in pricakujejo da mu bodo sluzbo zrihtali

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Ja dobro pol, smo torej razčistli...

Tej sem pač delomrznež pa nesposobn če si že takega mnenja...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.198
2.177
113
Jaz sem bolj ciljal na zadnjo kategorijo, ampak ce si se identificiral z omenjenima, tudi prav

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Jaz sem bolj ciljal na zadnjo kategorijo, ampak ce si se identificiral z omenjenima, tudi prav

V bistvu mi je vseeno kaj si ti in ostali mislite o meni, ker nihče ne pozna dejanske situacije... Sta pa ti in ViperXXL zadnji osebi, ki bi me lahko presojali in osirali...

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.890
1.354
113
Titograd
Ja ja, whatever......... pri kolikih firmah si bil osebno, koliko si jih klical? Qrc pa prošnje,v njih se vsak lahko opiše malodane kot raketni fizik, dejansko pa ima dve levi roki. marsikdo raje kandidata vidi osebno, ga lažje oceni.

Zavod je itak brezvezen, nehaj se zanašat nanj..... da ti naravnost povem, če ti že prej nikak ni hotelo kliknit..... Še vsako službo sem dobil brez njih

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Osebno ??? Od kdaj je tak red ? Najprej se da vloga, na osnovi nje se delodajalec odloči ali bo imel razgovor s tabo in tako naprej in tako naprej... Pa kdo mi bo stroške vračal, če bom nekam prišu, pa me ne bodo sprejeli in niti dali štempla za zavod ???

Kar se pa klicanja tiče, če imajo razpis, so oni dolžni mene o vsem obveščat in ne da jih moram jaz karkoli... (tako naj bi bilo, če je pa zdaj kaka druga zakonodaja na novo pa ne vem...)

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.198
2.177
113
vidis s takim razmisljanjem bos se nadaljnih X let na borzi.

da ti povem en lep danasnji primer iz nase firme. prislo 6 (sest) oseb, ce imamo kaj dela v proizvodnji, vseeno za koliko casa. pa nimamo nobenega razpisa. ker pa se pricakuje rahlo povecan obseg v kratkem, so jih vzeli. vseh 6. v ponedeljek zacnejo.
ti pa mirno doma sedi in jokaj in se sprasuj, od kdaj je tak red in cakaj na klice

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Naj bodo srečni, da jih niso vrgli ven, ker so prišli nenajavljeni...
stupid-1.gif

Ne vem kaj mata ti in Viper od tega, da me samo napadata že celo temo !!! Samo vidva in nihče drug !!!

Klicev seveda ne bo, ker se ve kaka je kultura pri nas. Nobenega reda pri razpisih, nič, zato pa imamo kot imamo...
hysterical-1.gif

Če pa tolko nisem vredn, da bi kdo vlogo prebral, potem pa se naj delodajalec jebe po domače oz. če ne dobim odgovora, smatram
da potrebe nimajo... Kaj je tu nelogičnega... ?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.092
145
63
Doma
Brez zamere.... ampak čakat na zavod pa na razpis
sprasujem se.gif
Moj primer: dobim številko od tipa k ma ful kamijonov, pa ni imel nikjer objavljeno potrebo po šoferjih, ga pokličem povem kdo sem, kakšne izkušnje imam, itd.Prav ti kar prid na probno vožnjo pa bo kar bo.Pridem naslednji dan, se dobim z enim šoferjem, odpelem ene par krogov po lj, pa prav ta šofer ti kar prid v pondelk delat, popoldne te pa šef pokliče še.In res popoldne dobim klic od tega šefa, pa prav tko pa tko se pri nas dela, če ti odgovarja lahko prideš delat in to je to.
Ni vse v razpisih in v svetovalkah z zavoda.Ko sem bil jaz na zavodu je bila ona bolj slabe volje kot jaz ko sem bil brez službe.In ja našel sem jo brez pomoči zavoda.Je pa pizdarija če si dalj časa brez službe, še men po treh tednih kolektivca mi ni it za delat
cry12bpy.gif
.
Probaj iti osebno do takih delodajlcev kateri te privlačijo pa mal vprašaš kako pa kaj, da bi te pa kdo nagnal z dvorišča
crazy1.gif
pa dvomim.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Ponovno: Če grem osebno, kdo mi bo vrnu potne stroške, če me vržejo ven brez žiga in potrdila ???
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.907
8.397
113
Upam da noben. S takim odnosom bos vecno brez sihta. To sem ti ze povedal par mesecev nazaj in se vedno stojim za tem. Sam ocitno ti manjka kapacitete da bi dojel da je problem tudi v tvojem odnosu

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
Ja pol pa nič če nihče... Še večji minus si pa res ne bom delal ! Začaran krog torej...

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.633
4.071
113
Vsak se boji dajat ven razpis ker ve da bo z zavoda dobil samo naveličan drek, ki ne ve kaj bi sam s sabo (lep primer imamo v tej temi). Govorim na podlagi lastnih izkušenj. Tisto kar je z zavoda prišlo ni blo za nikamor, še govort se jim ne ljubi, razen ko sprašujejo za pravice in ugodnosti se nekako mal potrudijo. Na koncu smo zaposlili sosedo brez razpisa, brez zavoda,.....

Zavod je izguba časa in denarja (za vse udeležence). Ampak da ti dveh letih to ne kapne si zrel za štempelj opravilno nesposobnega.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.731
134
63
V bistvu bom tudi jaz počasi naveličan drek, če se ne bo nič premaknilo nikjer...

Na razgovoru pa nikoli ne sprašujem o pravicah in plači... O plači se začne, ko delodajalec postavi kako vprašanje o tem... Nazadnje sem npr. vprašal, kdaj bodo rezultati izbirnega postopka in šele to na poziv delodajalca, če imam jaz kako vprašanje... Drugače pa razgovoru poslušam delodajalca in odgovarjam kar vpraša...