Iščem odvetnika

Kronos10

Zelenc'
20. sep 2014
14
0
1
Pozdravljeni,

zaradi spora z zavarovalnico, ker sem mnenja da se niso držali splošnih pogojev in mi krili zdravljenje po pokici mimo vrste bi rad mnenje odvetnika o uspešnosti in kasneje o sprožitvi postopka.
Vse podtake imam in ni neke potrebe po obsežnem dodatnem delu.
Zanima me kakšen ugoden odvetnik.
Hvala!

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.394
7.794
113
Ce gre za zadevo iz one druge teme, ki si jo odprl, prihrani denar. Dejstvo, da so te največji ljigavci ze zavrnili, bi ti tudi lahko nekaj povedalo.

Namesto tega emocionalnega odziva, kako si razumel, kar si podpisal se raje res dol vsedi, do pike preberi, kaj si podpisal in z najnižjimi stroski prekini polico. Drugace bos iz tega odsel poražen, z še malo bolj prazno denarnico in z še malenkost vecjim obcutkom krivice.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Kronos10

Zelenc'
20. sep 2014
14
0
1
Ce gre za zadevo iz one druge teme, ki si jo odprl, prihrani denar. Dejstvo, da so te največji ljigavci ze zavrnili, bi ti tudi lahko nekaj povedalo.

Namesto tega emocionalnega odziva, kako si razumel, kar si podpisal se raje res dol vsedi, do pike preberi, kaj si podpisal in z najnižjimi stroski prekini polico. Drugace bos iz tega odsel poražen, z še malo bolj prazno denarnico in z še malenkost vecjim obcutkom krivice.
Hvala za iskreno mnenje.
Se povsem zavedam tega.
Vendar mislim, da bom vseeno poskusil nekako, saj še po mnenju zdravnika ni bilo to pravično izvedeno. In sam sem tak, da bom imel slabši občutek, če ne poskusim, kot pa da me zavrnejo na sodišču. Gledano. tako, potem lahko delajo, kar želijo. Banda
Je pa res, da živimo v skorumpirani državi.
Prebral se splošne pogoje.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.236
1.008
113
Preden se zapodis v stroske razmisli:
- mediaciji pri zdruzenju zavarovalnic
- “pravno” mnenje preko zavarovanja (najveckrat hise).. tvoja zavarovalnica kroje stroske mnenja - ga ne pripravi ona. Odvetnika zberes sam iz njihovega spiska.. ni velik - je pa nekaj.. da ti mal “odpre oci”

odvetniki - placani so na tocke.. zavedaj se, da v primeru poraza placas tudi unega drugega..