Sama zavist te je. Če bi jaz dobil za darilo ono z 2. ali 3. slike bi bil zelo vesel. Lepo bi šel notri Launch x431 ali pa Foxwell.....
Sam prosim da nau fufla še bl zaudarjala kt zna žeNo pa grem pogledat tole glorificirano polomijo od poliestra in polipropilena. Bom poročala![]()
Kaj? Zato nosim bombažne gateSam prosim da nau fufla še bl zaudarjala kt zna že
Kaj sedaj, fufla al gate, namreč oboje lahko in luftaš in perešČe še ne veš: to se ne lufta ampak pere.
Če fuflo pretirano luftaš jo lahko prehladiš, potem je šele težava.Lahko?
Moraš!
Kar barvica obljubi, barvica naredi. V soboto sem bila z mojimi deklinami v Victoria Sicret. Yaiks, toliko precenjene poceni plastike še nisem videla. Da bi dala za tangice 60 €, za tisti trakec v riti, ni šans. Nederčki vsi neki s kristalčki, poceni poliestrom, bolj tako tako šivani. Tudi mojima hčerkama, pa sta stari od 19 do 23 let ni bilo nič vščeč. Dejansko poceni roba, ki se samo zaradi imena prodaja. Osebno menim da delajo nederčke in spodnjice v isti tovarni kot za Primark in ShienNo pa grem pogledat tole glorificirano polomijo od poliestra in polipropilena. Bom poročala![]()
Kar barvica obljubi, barvica naredi. V soboto sem bila z mojimi deklinami v Victoria Sicret. Yaiks, toliko precenjene poceni plastike še nisem videla. Da bi dala za tangice 60 €, za tisti trakec v riti, ni šans. Nederčki vsi neki s kristalčki, poceni poliestrom, bolj tako tako šivani. Tudi mojima hčerkama, pa sta stari od 19 do 23 let ni bilo nič vščeč. Dejansko poceni roba, ki se samo zaradi imena prodaja. Osebno menim da delajo nederčke in spodnjice v isti tovarni kot za Primark in Shien. Kupile nismo nič. Opazila pa sem, da so si skoraj sve najstnice nakupile vsaj podvezice. Dobrega okusa se žal ne da kupiti.
. V glavnem precenjeno vse od kakovosti materiala, izdelave in konkretno tudi dizajna. Se bom raje držala white cotton panties, so meni in moji fufli bolj všeč
![]()
Enako za moške...In kaj imam jaz z sužnjelastništvom, saj nisem Serena Williams, da bi me bombaž motil. Samo povem, da je za zdravje ženskih spodnjih delov bolje nositi bombažne in bolj kakovostno izdelane zadeve.
pa hitro dol ko je treba.In kaj imam jaz z sužnjelastništvom, saj nisem Serena Williams, da bi me bombaž motil. Samo povem, da je za zdravje ženskih spodnjih delov bolje nositi bombažne in bolj kakovostno izdelane zadeve.
To mi je čisto jasno, ampak, še vedno stavim na udobnost in okus. Če bi bilo tako kakovostno ne bi bilo toliko pompa na vseh modnih revijah.Ja lej... Mi smo na bombažnih gatah ze... Ceprav perilo za vsak dan, ki se lahko kuha, ni glih point tega perila. Niti ni point, da je udoben ali po okusu zenske.