Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

jezek

Guru
24. jul 2008
5.015
2.168
113
Sama zavist te je. Če bi jaz dobil za darilo ono z 2. ali 3. slike bi bil zelo vesel. Lepo bi šel notri Launch x431 ali pa Foxwell.....

• Haha
Reactions: sajkek in jest5

jezek

Guru
24. jul 2008
5.015
2.168
113
Pri teh letih ni vec treba. Ko hormoni ugasnejo.....se tudi to umiri. Ce ni kake bolezni....

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.638
190
63
No pa grem pogledat tole glorificirano polomijo od poliestra in polipropilena. Bom poročala :bonk::evil::fredi:
Kar barvica obljubi, barvica naredi. V soboto sem bila z mojimi deklinami v Victoria Sicret. Yaiks, toliko precenjene poceni plastike še nisem videla. Da bi dala za tangice 60 €, za tisti trakec v riti, ni šans. Nederčki vsi neki s kristalčki, poceni poliestrom, bolj tako tako šivani. Tudi mojima hčerkama, pa sta stari od 19 do 23 let ni bilo nič vščeč. Dejansko poceni roba, ki se samo zaradi imena prodaja. Osebno menim da delajo nederčke in spodnjice v isti tovarni kot za Primark in Shien :obesise:. Kupile nismo nič. Opazila pa sem, da so si skoraj sve najstnice nakupile vsaj podvezice. Dobrega okusa se žal ne da kupiti.:fredi::fredi:. V glavnem precenjeno vse od kakovosti materiala, izdelave in konkretno tudi dizajna. Se bom raje držala white cotton panties, so meni in moji fufli bolj všeč:fredi::fredi:

Navid

Majstr
3. dec 2007
338
313
63
Kar barvica obljubi, barvica naredi. V soboto sem bila z mojimi deklinami v Victoria Sicret. Yaiks, toliko precenjene poceni plastike še nisem videla. Da bi dala za tangice 60 €, za tisti trakec v riti, ni šans. Nederčki vsi neki s kristalčki, poceni poliestrom, bolj tako tako šivani. Tudi mojima hčerkama, pa sta stari od 19 do 23 let ni bilo nič vščeč. Dejansko poceni roba, ki se samo zaradi imena prodaja. Osebno menim da delajo nederčke in spodnjice v isti tovarni kot za Primark in Shien :obesise:. Kupile nismo nič. Opazila pa sem, da so si skoraj sve najstnice nakupile vsaj podvezice. Dobrega okusa se žal ne da kupiti.:fredi::fredi:. V glavnem precenjeno vse od kakovosti materiala, izdelave in konkretno tudi dizajna. Se bom raje držala white cotton panties, so meni in moji fufli bolj všeč:fredi::fredi:

Kako gre že tista? "I wish I was in the land of cotton, old times there are not forgotten, Look away, look away, look away,..."

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.674
8.065
113
Ja lej... Mi smo na bombažnih gatah ze... Ceprav perilo za vsak dan, ki se lahko kuha, ni glih point tega perila. Niti ni point, da je udoben ali po okusu zenske.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.638
190
63
Ja lej... Mi smo na bombažnih gatah ze... Ceprav perilo za vsak dan, ki se lahko kuha, ni glih point tega perila. Niti ni point, da je udoben ali po okusu zenske.
To mi je čisto jasno, ampak, še vedno stavim na udobnost in okus. Če bi bilo tako kakovostno ne bi bilo toliko pompa na vseh modnih revijah.
Aja pa rajcih si lahko tudi v kakšnih drugačnih zadevščinah, odvisno od preference posameznika/posameznice. Kakorkoli že, to perilo je precenjeno v vseh možnih pogledih.