Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.337
3.830
113
Gospa je izvedla samoobdavčitev svoje neumnosti
In seveda sta vedeževalca teh 250 k€ gotovinskih (OK, 50 k€ v nakitu) prihodkov pedantno prijavila FURS-u.
FURS pa čri, čri, čri...
.
Istočasno pa beremo, kako so s 1.000 € kaznovali upokojenca za delo na črno, ker je pomagal prijatelju iz društva.
Samo zato, ker prijatelj ni bil njegov sosed, sicer bi bilo OK.
Diskriminacija ne-sosedov?
.
A nas lahko 3,14zda zadane komet.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.073
4.491
113
GwxpSKbXAAAXu82.jpg

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.990
8.595
113
In seveda sta vedeževalca teh 250 k€ gotovinskih (OK, 50 k€ v nakitu) prihodkov pedantno prijavila FURS-u.
FURS pa čri, čri, čri...
.
Istočasno pa beremo, kako so s 1.000 € kaznovali upokojenca za delo na črno, ker je pomagal prijatelju iz društva.
Samo zato, ker prijatelj ni bil njegov sosed, sicer bi bilo OK.
Diskriminacija ne-sosedov?
.
A nas lahko 3,14zda zadane komet.
To tvoje “razburjenje” bi razumel ce bi sicer kriminalci FURSu prijavljali dohodke iz kaznivih dejanj. Pa jih ne ane. Za pogledat je a sta prijavila 18k ki sta jih po izjavah soosumljenega “posteno zasluzila”

• Všeč mi je
Reactions: Guinness in aljoman

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.602
3.334
113
Lublana
Obišči stran
Kuzla se dela žrtev. Blebeta kako ji je hudo in si želi vrniti nazaj in iti po drugi poti, če bi le lahko. In zakaj ne more? Ker ji je fino in ji ni nič hudega in ima fajn korist. Če bi ji bilo res tako grozno, kot joka bi res šla po drugi poti. Vsak gre lahko. Potem pa še pripomba "tega si nisem zaslužila", takšna izjava je tipična za psihopatske manipulatorje, ki za vse krivijo druge, sami se pa delajo izkoriščane žrtve.
Za kozlat.