Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Nosim samo navadne trenirke in še to izključno doma ali pa za v hribe. V službi nosim kavbojke ali hlače, dam pa na kvaliteto izdelave in ne na napis gor. Plačevati ogromno samo zato, da je gor en napis, mi je pa totalen debilizem. Da pa zraven izgledaš še kot en low life, to je pa debilizem na kubik.
Ni ga denarja, da bi hodil takle naokoli:
Poglej priponko 64448
to sem novembra lani videl pubeca brez nogavic, ki je šel na vlak, ne vem, če je bilo zunaj 10 stopinj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Goli gležnji zaradi (pre)kratkih oprijetih raznoraznih hlač, ki na prvi pogled delujejo kot pajkice ter razrgane hlače s kar veliki luknjami na kolenih in/ali stegnih so kljub nižjim temperaturam zelo pogosta reč za videti, sploh v večjih mestih, kjer je folk bolj "in". Ja ja, za modo je treba kdaj tudi (po)trpeti. :fredi:
Je pa res tudi to, da zadnje čase, ko so v modi višje čez hlače potegnjene nogavice bele barve (OMGLOL), morda koga celo kaj manj zebe pa je klub temu trendovsko oblečen, zapovrh vsega pa še za dobro voljo mimoidočih poskrbijo. :aplauz:

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
Lanjski poletni trend belih nogavic na adidas šlape je bil tud en vrhunec mode...

Jbg, mi smo vsi že stari in nam je to smešno (večinoma ker se še vedno spomnimo '80-ih in Čehov na dopustu). Mladini je pa to najnovejši trend. In mladina gleda sebe, ne pa nas (vas) stare prdce. Torej vi se lahko režite in se oblačite v kvalitetne hlače, oni se bodo režali vam in vas imeli še naprej za zahojene staromodne fosile. In svet se vrti naprej.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Točno tako. But still...

grumpy-ew.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.458
113
Pa to mulca pr 16tih še zastopiš, tud jest sm pozim hodu u olstarkah, poleg pa v bulerjih, sam da je mat zjala. To vidiš očata pr 55 k se zloži iz premije na nogah pa supergice, pa gleženčki ven....

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in Matey

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
Sodobna družba ceni mladost kot ideal lepote. In je očitno začelo uhajat iz vajeti, da se zdaj ne oklepajo samo ženske navidezne mladosti, ampak še moški... (Oča pa zase misli kok je mlad pa fit pa v trendu, da bodo vse tamlade nanj štartale...)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Morda je pa v igri kriza sredjih let in nimajo za porscheja* pa potem tako pokompenzirajo, da so bolj mladostniško napravljeni.

*pregovorna reč za odganjat negativne občutke tega obdobja

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
Meni je hecno da gre mode najstnice, potem jih počasi kopirajo najstniki, le te pa kasneje stari fit dediji.

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Nosim samo navadne trenirke in še to izključno doma ali pa za v hribe. V službi nosim kavbojke ali hlače, dam pa na kvaliteto izdelave in ne na napis gor. Plačevati ogromno samo zato, da je gor en napis, mi je pa totalen debilizem. Da pa zraven izgledaš še kot en low life, to je pa debilizem na kubik.
Ni ga denarja, da bi hodil takle naokoli:
Poglej priponko 64448

tudi jaz ne. Ampak Dončić zasluži več kot mi2 pa hodi tak okoli. Go figure...

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Lanjski poletni trend belih nogavic na adidas šlape je bil tud en vrhunec mode...

Jbg, mi smo vsi že stari in nam je to smešno (večinoma ker se še vedno spomnimo '80-ih in Čehov na dopustu). Mladini je pa to najnovejši trend. In mladina gleda sebe, ne pa nas (vas) stare prdce. Torej vi se lahko režite in se oblačite v kvalitetne hlače, oni se bodo režali vam in vas imeli še naprej za zahojene staromodne fosile. In svet se vrti naprej.
Jaz sem toliko star, da sem v začetku 90ih še kot mali otrok opazoval Čehe v Adidas natikačih in štumfih na morju in so se mi zdeli smešni pa na sploh mi je bila ta moda iz 80ih smešna. Malo po letu 2000pa tiste prevelike spuščene kavbojke, da se je "rit" skoraj po tleh vlekla 3x prevelikih majic. To se mi je pa sploh zdeli klošarasko. Takrat se mi tudi zdi, da se je začel ta "low life" look trend, ki je sedaj kot kaže prišel do ekstrema - teh trenirk.
Mislim, da ni to starost (vsaj v mojem primeru ne more biti) ampak bolj razum. ;)

jello

Guru
22. sep 2008
10.111
3.855
113
Si se kot najstnik oblačil kot nekdo, ki je bil takrat toliko star kot ti danes (torej, glede na alter povprečje nekje med svojim fotrom in dedkom)? Ali mogoče ne ravno obratno, navlekel nase vse kar je čimdlje od mode svojih fotrov in dedov?

Tako da, če želiš da otrok hodi okrog v kavbojkah, mikici in velurju kot vsi ostali normalni, potem bodi zgled in sam nosi pajkice in trenerke na korenček. Samo pazi, k trenerki, sedemosminskim bojfitkam in golim gležnjem paše tudi clearblue v gobcu.

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
No ve se, kdo kroji vsakokratno modo.

V mladih letih so bli pac reebok za napumpat moderne, ampak vseen...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.448
113
Sicer ohlapna majcka ne plahuta preveč. Se ne dviguje. In meni recimo to OK izgleda. Jaz vecinoma takole nosim poleti majcke, ce so bolj ohlapne sorte. Ampak to ze kar nekaj casa. Ko se ni bilo "in", vmes, pa se najbrz kako leto potem, ko ne bo vec. Vcasih vmes kaki interval ujamem...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.019
2.424
113
Pri moških je to logično da se ne poščiješ po majici. :evil:

Kdor nima tako, sigurno sedi med lulanjem. Sam povem, nič ne obtožujem. :fredi:

• Haha
Reactions: vogel

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
V Lj je bilo v preteklih letih teh z golimi gležnji jeseni/pozimi kar veliko, tudi v navadnih hlačah.
Tudi tega ne razumem.:D
Ne bolj smešnega ko si kak zemo navleče te pajkice gor....pol pa spodaj brez štunfov noge direkt na superge......pa kosmato okol gležnjov :valjamse: :aplauz: