Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.082
425
83
45
dolenska
Glede porodov in dneve potem v porodnišničah lahko tukaj sam Jabe komentira. Deci smo tm v moralno podporo in pojma nimamo kaj in kako jim paše. Vsi, ki tukaj pišete priporočam, da raje zbišete te poste. Ne se sramotit in bit pametni. Kaj bo dec naredu v porodnišnic? Roko ponudil partnerc al pa skup padu. Mi smo za tiste dni/leta, ko jih pripeljemo domov. Po porodu in do odhoda iz porodnišnice smo pa v gostilnah in častimo na polno. Matr vola kolk bab s tičem mamo na alterju????!!!!!??

• Haha
Reactions: kalbo in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
"Le čevlje sodi naj kopitar" torej ostali pa STFU pa nima veze ali se zgolj podaja svoje osebno mnenje, ki ga imaš lahko glede česarkoli (in kar je tudi poanta foruma) ali pa mnenje partnerice s katero se pa verjetno kaj pogovarjaš (ter tako izveš točno kaj in kako jim paše) in nudiš overall support, če si vsaj malo normalen? Ok, got it.
JubilantUnsteadyIggypops-size_restricted.gif

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Matey
Se opravicujem, sem narobe prebrala. Sem mislila, da navijas za 21-22, bila cist sokirana.

Kakorkoli, zavoljo preživetja mislim, da je klima samo za solo sobe, ce ze. Ce jo vsaka na hormonih, s čiščo in pomanjkanjem spanca hoce po svoje stelat, imas vojno v vsaki sobi. Eni je vroce, drugo zebe, tretja tocno ve kako je bebi, cetrti za kravateljc piha, peti je preglasna...
Verjemi, da je julija, ko smo bili mi, jokal cel oddelek od pacientk do zaposlenih in nikogar ni zeblo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Glede porodov in dneve potem v porodnišničah lahko tukaj sam Jabe komentira. Deci smo tm v moralno podporo in pojma nimamo kaj in kako jim paše. Vsi, ki tukaj pišete priporočam, da raje zbišete te poste. Ne se sramotit in bit pametni. Kaj bo dec naredu v porodnišnic? Roko ponudil partnerc al pa skup padu. Mi smo za tiste dni/leta, ko jih pripeljemo domov. Po porodu in do odhoda iz porodnišnice smo pa v gostilnah in častimo na polno. Matr vola kolk bab s tičem mamo na alterju????!!!!!??
Ne bos verjel, mene je babica uporabila, da sem pomagal. Dodajal stvari, obračal ženo, menjali rjuhe, ni da ni. Eno in edino vprašanje je bilo, ce prenesem pogled na kri. Oddelal 4 ure, ko keks.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Povej mi da imaš Porscheja, ne da mi poveš, da imaš Porscheja.

Priponke

• 22447F09-55C0-4C9E-9ADB-13D3E5D622BD.jpeg
    22447F09-55C0-4C9E-9ADB-13D3E5D622BD.jpeg
    237,8 KB · Ogledi: 328
  • Všeč mi je
Reactions: Marxon

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Gledam ta video od Ledenkota. Kaj je fora teh trenirk na korenčka? Resno me zanima.
Opažam, da Lj to nosi večina mladine pa tudi ogromno odraslih.
Da ne omenim, da izgledajo skrajno debilno in klošarasko.
V mojih OŠ in ŠS časih je trenirke nosilo samo največje družbeno dno

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Gledam ta video od Ledenkota. Kaj je fora teh trenirk na korenčka? Resno me zanima.
Opažam, da Lj to nosi večina mladine pa tudi ogromno odraslih.
Da ne omenim, da izgledajo skrajno debilno in klošarasko.
V mojih OŠ in ŠS časih je trenirke nosilo samo največje družbeno dno

Si zadnje cajte kaj pogledal cene teh trenirk za "družbeno dno"?

• Všeč mi je
Reactions: krko

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Si zadnje cajte kaj pogledal cene teh trenirk za "družbeno dno"?
Nosim samo navadne trenirke in še to izključno doma ali pa za v hribe. V službi nosim kavbojke ali hlače, dam pa na kvaliteto izdelave in ne na napis gor. Plačevati ogromno samo zato, da je gor en napis, mi je pa totalen debilizem. Da pa zraven izgledaš še kot en low life, to je pa debilizem na kubik.
Ni ga denarja, da bi hodil takle naokoli:
IMG_20230312_154908.jpg