IdalgoTelecom

Breyton

Fizikalc
2. avg 2007
1.238
31
48
36
Malo tu,malo tam :)
Idalgo Telekom je mednarodni ponudnik internetnih storitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in je od takrat postalo vodilni ponudnik visokohitrostnega brezžičnega širokopasovnega interneta v Evropi. Zaupa nam že 10.000 strank. Od leta 2020 bomo svoje storitve ponujali tudi v naslednjih regijah: Goriška, Savinjska, Pomurska, Zasavska, Posavska, Koroška, Podravska, Notranjska,Gorenjska, Dolenjska, LJ-okolica. Zahvaljujoč naši visoko razviti infrastrukturni mreži in uporabi najnovejših tehnologij lahko zagotavljamo zanesljivo in hitro internetno povezavo tudi v oddaljenih regijah… Uporabljamo samo certificirano opremo vodilnih proizvajalcev, kot so Infinet, Cisco Systems in Air Fiber.

Hitrost prenosa je odvisna samo od vaših želja (30-100 Mb/s) in ničesar drugega. Oddaljenost vašega doma od najbližjega večjega naselja in vremenske razmere ne vplivajo na zanesljivost in hitrost prenosa. Lahko živite v centru mesta ali na podeželju – hitrost prenosa je zagotovljena.
 

izyalt

Zelenc'
14. sep 2016
10
2
3
Kakšna je pa tehnologija prenosa?
A imajo prenos preko FWBA, kot npr. ARIO ali imajo 4G prenos?
 

fonza12

Pripravnik
1. sep 2014
76
3
8
spufana država
Kaj pa cene?
Skrajni čas, da bi na trg dobili ponudnika samo internetnih storitev za pametno ceno! Ti trojčki, četvorčki so navadno sranje, saj težko uporabljaš vse hkrati - enako kot je to pri seksu:eek:, najboljša je le ena;)!