Hyundai Elantra 2012

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Five Things We Don't Like

https://www.youtube.com/watch?v=ox92p3eErPo&feature=related

jooooj kaki vzroki
hysterical-1.gif

Kakšni? Sorry, ampak nekaterim nam je kvalitetna notranjost in dobra zvočna izoliranost visoko na prioritetni listi pri avtu. Verjamem pa, da je vam kupcev korejcev vseeno za to. Glavno, da je čimbolj poceni in da je čimveč garancije.
crazy1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tudi sam sem nekaj let vozil avto, ki je bil ves plastičen v notranjosti, kvaliteta izdelave je bila sicer dobra.

Priznam, da se vseeno raje peljem v bolj kvalitetnem, tihem in bolj "mehkem" avtu, vsaj kar se notranjih delov tiče (armaturna plošča, voznikovo levo naslonjalo za roko na vratih - tukaj me je včasih začel levi komolc bolet kok je trdo bilo
hysterical-1.gif
, mehkejši volan - da ni glih plastičen...)...skratka vse to se pozna in vidi, če se voziš na daljše relacije.

Bom pa vsekakor šel na testno vožnjo Elantre v prihodnjih dneh, da stestiram to "trdoto" in glasnost na avtocesti
smile-1.gif
saj mi je avtiček res lep za videt.

Pa res je čudno, zakaj nima zadaj "gumba" za odpiranje prtljažnika ? Čeprav sem sedaj našel drug posnetek, kjer pa je možnost odpiranja prtljažnika zadaj z gumbom
confused-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sej imaš na ključu gumb, a ni vseeno? Meni je bolj smešno to, da ima samo avtomatsko odpiranje stekla, ne pa tudi zapiranja.
hysterical-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.726
1.425
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

jooooj kaki vzroki
hysterical-1.gif

evo dober kometar na youtubu:
Citat:

i have limited with nav and keyless entry. 1. plastic? what do you expect from midle class sedan? 2. visibility? there is a rear view camera 3. the only way to open trunk is from inside or remote key? there is a button under trunk so you can open it just pressing it (with key in your poket). 4. too noisy? did you try ford or corrola? botton line: shity review by old crumpy man, get in your '89 civic and go home...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.641
147
63
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

jooooj kaki vzroki
hysterical-1.gif

LoL američan gre razpravljati o plastiki, medtem, ko so njihovi avtomobili največji plastični klump ne glede na znamko
bonk.gif

In to je res prav smešno kaj oni notri rinejo. Gledal sem Genesisa Coupe v Frakfurtu in je bil platik fantastik naprom novemu, pazi I30 za EU
bonk.gif

B81

22. jul 2007
38.712
11.646
113
Mene bi motilo, da nima avt. odpiranja/zapiranja vseh stekel, to mora bit. Glasnost me ne moti, ker imam radio bolj na glas, pogled nazaj pa tudi ne, ker zadaj morajo bit senzorji, če greš tiščat v čisto mali prostor, pa si sam kriv.

Spet plastika noter
grin1.gif

Zgleda da res drži moja trditev, da eni božajo plastiko med vožnjo al kaj...
grin1.gif

Cel komplet avta s takim motorjem, porabo in comfort opremo je best buy v svojem razredu, kakorkoli obrneš. Sicer ne vem, koga bi še dal v ta razred, ampak vseeno.

BTW: zelo dobro notranjost ima po mojem mnenju novi scenic v taboljši opremi. Taka mehka "topla" imitacija usnja in plastike ali kaj je že to...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne, ne božamo armature, jo pa gledamo. Osebno si ne predstavljam si, da bi moral gledati kaj tako ogabnega;

6.jpg

Maaaaarš praseeeeca grda.

B81

22. jul 2007
38.712
11.646
113
Tudi meni ni všeč, ji manjka neke "resnosti" in je podobna fiestini armaturki, kot bi jo oblikoval 35 letni pubec, ki ima doma zbirko čisto vseh ZF vesoljskih filmov...
Števci tako narazen mi ne pašejo in zračne reže na sredini tudi ne.
Ampak kot sem dejal v eni drugi temi, za mesarjevega šoferja in trgovko v merkatorju je ok nakup.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.726
1.425
113
kaj se pizdiš... vozi kaj tebi paše, kaj sploh odpiraš temo ki vsebuje ime korejskega avta v naslovu
bonk.gif

drugače pa zgleda od znotraj isto ko kaki focus

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne, ne izgleda isto kot focus, razen če si slep. Focus vseeno nima tako zelo ogabne armature.
wink-1.gif

In kaj tebe moti če jaz odpiram to temo? Saj pa smo na javnem forumu. Ali bi po tvoje vsi morali samo hvalospeve peti okoli teh korejskih polizdelkov?
crazy1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.726
1.425
113
ehhh... pozabi.... [ignore] funkcija in svet je lepsi

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Tista armaturka je res kičasta za pop*. Če bo cela korejska paleta dobila kaj podobnega temu, pa ne bo več hec:

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.704
10.154
113
EU

[/QUOTE]

Kakšni? Sorry, ampak nekaterim nam je kvalitetna notranjost ..:

[/QUOTE]

V korejcih imajo namerno armaturko iz trde plastike, ker mora izdržati velike obremenitve. Na sliki se vidi kakšne
cheer.gif

1403503-Gambe.jpg

Priponke

• 1403503-Gambe.jpg
    1403503-Gambe.jpg
    124,2 KB · Ogledi: 142

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.545
75
48
Kranj
Čeprav imam že drugo lantro-elantro tele zadnje ne bi imel ravno zaradi tele sredinske konzole in me spominja na transformerje in da bo vsak čas nekaj ven skočilo
shocked-1.gif
. Pa tudi tista v Fordih mi ni nič bolj všeč.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ne, ne božamo armature, jo pa gledamo. Osebno si ne predstavljam si, da bi moral gledati kaj tako ogabnega;

Maaaaarš praseeeeca grda.

Glede nato da gledas armaturo katere polovica je "lesketajoca" kot da jo je prebarval lokalni tjuner z sprejem iz Baumaxa, zraven pa se opticno konkretno prevelik volan, je ta korejski polizdelek pojem simetrije.
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Oglasi se spet, ko bo kakšen korejski avto v B segmentu za 20k eur. tak prodajni hit ko je ds3, do takrat pa srečno.
grin1.gif