Hyundai Elantra 2012

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Problem teh 1.4 je da nimajo 6te prestave......in na AC poraba lepo skoči
frown-1.gif

Sicer star post ampak vseeno.

Zakaj si pa potem nedolgo nazaj pametoval da 6 prestava ne igra nobene velike vloge pri AC porabi?
hysterical-1.gif

rotvajler

Pripravnik
7. mar 2011
173
20
18
fantje... in pa fantje s kiklicami.... predvsem tipični slovenceljni

ko boste ugotovili, čemu je avto namen (prevozu iz točke a do točke b) in da namen avta ni "kazati se okolici z znamko - ego"... najprej naj večina poskrbi za bolj pomembne stvari, kot je avto (pleh)... v svojem prijateljskem krogu poznam kaj nekaj primerov, ki ogromno dajo na sam avto, njegov izgled, predvsem znamko... stanovanje pa ima tako (seveda v najem, ker denarja za stanovanje nima), da jaz tudi svojega psa ne bi dal v tako luknjo. Me je pa nekoč nasmejal rek, da imajo moški z imidž znamkami avtomobilov t. i. "kompleks manjvrednosti"... kar je res v precejšnji meri...

Sam osebno sem stestiral H. Elantro in sem bil nad testiranim navdušen. Prostornosti za naše normalne potrebe dovolj, vožnja udobna, motor 1.6 cvvt 132ks zelo prožen in izvrsten, poraba glede na velikost avta in način vožnje presenetljivo majhna 6-7l/100km, estetika zunanjosti in notranjosti osupljiva, in to za ceno 13500eur. Kaj še hočete več? Aja, ni Audi ali Bmw, kjer se lahko vsakodnevno treseš ali bo kaj crknilo (šobe, turbina, verige, moduli, itd...), ker je vse tako drago... In potem spet nimaš za popravilo avta, ker so še položnice za najemniško stanovanje za plačat,,, hmmm začaran krog nemoči...