Hyundai Elantra 2012

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ta armatura je daleč lepša kot od nemških oglatih kant! Te nemci ala Bmw)k ma itak obupno notranjost, da ne govorimo o prostoru), Golf majo vse neki na grobe linije, k da sm v 80-ih še vedno. Itak pa teli korejci vse bojl in bolj postajajo uveljavljani, ša kako desteletje pa bo renome k japonc. Veste sami pa, da evropske gare blizu nepridejo kvaliteti japonski natančnosti in izdelavi. Kaj pa fali temu sistemu za prtljažnik? Vsaj dela celo življensko obdobje avta, ne pa tisti armotizerčki k spustijo dušo p oparih letih, pol ti pa ne dviguje več prtljažnika.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
V hrvaškem Autoklubu sem bral test Elantre. Naj bi bila konkurenca Cruzu vendar je boljša ter posledično nekaj dražja. Ampak vodila prtljažnih vrat so pa čisto mimo za te čase.

http://www.caranddriver.com/re...omparison_tests

Ljudje ki v avto novinarstvu svetovnega kova nekaj pomenijo imajo o Elantri povsem drugacno mnenje kot Alter visokoizobrazeni in razgledani profesionalci.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.545
75
48
Kranj
Citat:
Kaj pa fali temu sistemu za prtljažnik?
Sem imel prej v Lantri in ko sem šel na dopust in nabasal prtljažnik si moral vedno paziti, da tam ni bilo nobene prtljage, ker mi je drugače vse zmečkalo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni se tole zdi še en hyundai, ki v osnovi niti pod razno ni bil mišljen za evropski trg, zdaj pa ga bodo tu prodajali po principu "bolje da prodamo kakšnega kot sploh nobenega". Meni se zdi čisto ameriški. Verjetno vseeno ne bo manjkalo kupcev ob ugodni ceni, ker vsaj na zunaj zgleda super. Znotraj pa čisto za amere, ki itak nimajo okusa in vseskup zgleda skup zmetano, čeprav ne ceneno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
V hrvaškem Autoklubu sem bral test Elantre. Naj bi bila konkurenca Cruzu vendar je boljša ter posledično nekaj dražja. Ampak vodila prtljažnih vrat so pa čisto mimo za te čase.
Kakšen sistem prtljažnika ima pa nova Jetta...?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
ag_11jetta_trunk.JPG

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Jetta je bila prej zunaj, se pravi je Hyundai kopiral njihov sistem... In uporabnik jetamp ga kritizira... Hyundai-jevega, ne od Jette...
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pa še vodila prtljažnika od Cruiza, katerega omenja zraven zanič Elantre...
ag_11cruze-trunk1.JPG

shift

Guru
20. jul 2007
10.045
2.538
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Seveda ne, če še niso prišli v skupino z renomejem
smile-1.gif

Žal je tko, da ljudje, ki si ne morejo privoščiti kvalitetnega evropejca kupujejo korejce. Podobna zgodba z eno mojo kolegico , ki je pred leti kupila Megana.,,,Na moje vprašanje zakaj ga je kupila, je odgovorila, da zato, ker je zmajnkalo za Golfa
smile-1.gif

imaš pa tudi ljudi ki za svoj avto nočejo odšteti toliko.med njimi sem tudi jaz.rajši kupim elantro kot jetto pa mi ostane 5k€ ki jih pogonim recimo na mesečnem potovanju po svetu ali pa rajši si kupim vsake 3 leta novo posteljo in vzmetnico za 4k€.ker na koncu itak več preživim v postelji kot v avtu.imaš pa ljudi ki kupijo audi ali bmw jejo hrano iz hoferja,lidla živijo pa v 60m2 velikem stanovanju v bloku iz socializma ki ga imajo itak v najemu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Mojster, in kaj je narobe s hrano iz Lidla ali Hofra? Da je pol cenejša kot v Mercatorju?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.261
3.617
113
Marlbor
Daewoo lanos 4v l.1997 ima enaka vodila. Gremo se uganke, kdo je prej izumil ta vodila.

B81

22. jul 2007
38.714
11.656
113

No saj pri petki pa so te bli toliko, da so pač zmanjšali prtljažnik
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.447
4.356
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

No saj pri petki pa so te bli toliko, da so pač zmanjšali prtljažnik
grin1.gif

To je še dobra rešitev, precej pogosta zunanja vodila zaradi katerih je luknja potem 10cm manjša na vsaki strani niso nikogar motila in jih še vedno ne! To da kilavo zgledajo taki panti v razredu nahrbtnikarjev itak ni problem ker so bolj namenjeni funkcionalnosti (čimvečja luknja)!