Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Steve

Guru
13. avg 2007
10.293
2.319
113
Hrčki so letos zelo pametno izpeljali zadevo. Zavedali so se, da so cenovni lok lani našponali do zadnje, skrajne meje. In letos niso dvignili skoraj nič.
Za razliko od italije in črne gore. Ti so bili prepričani da požrešnost nima meja in beležijo konkreten minus letos.

Italija ima recimo na večini plaž podeljeno koncesijo privatnikom. In tako plačaš tudi do 100€ na dan za marelo in 2 ležalnika. Opcija da fookneš brisačo na tla za đabe skoraj da ne obstaja

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.962
1.442
113
Titograd
Lignano, Jesolo in podobne zadeve tam na severu je morje itak na nivoju ribnika pri nas, močvirje, motno, smrdi, tak da ne zamudiš nič če ne greš tja. Rimini ni nič boljši. Mimo teh koncesionarjev morja niti ne vidiš ker je vse zagrajeno že 200m od plaže :D tole, roko na srce, ni in ne more konkurirati hrvaški. Videl, poskusil.

Hrvaška se je meni zdela daleč od praznega, ker pa sem bil lani ob istem času v istem kraju, pa lahko primerjam in je res bilo lani malo bolj polno, po občutku. Cene so dokaj zmerne. V naših turističnih "biserih" so cene konkretno višje.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.465
1.455
113
Sicer sem še vedno malo v dvomih, kako je v celi sezoni lahko več nočitev kot lani, v juliju in avgustu pa manj. Pomladi je bila hrčkolandija še bolj prazna kot pretekla leta.
Saj ni nič več gostov in prometa, kot lani.
Hec je v tem, da je vsako leto več prometa uradno prijavljenega. Torej da se siva ekonomija zmanjšuje.
In je zato videti, da je "več" gostov.