Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.322
385
83
Toži se vse solidarno: hotel, varnostno službo pa še fizikalce (varnostnike). Pol solidarno odgovarjajo, pa izvršba zoper tistega ki ima denar ko je enkrat pravnomočna... lahko greš po vrsti, najprej hotel, pol varnostna služba, če zmanjka pa še fizikalci (ampak višina odškodnine ne bo taka da ne bi že Kempinski mogel plačat). To ni amerika, take reči v praksi (če so lahke telesne) ne pridejo čez 10 somov. Oz. za tak denar se jim že splača (izven)sodno poravnavo sklent ker več na sodišču verjetno ne bodo dobili, razen če jih kak odvetnik nafooka da naj probajo 500 jurjev... pol dobijo tožbo po temelju, po višini pa 2%, pa več plačajo stroškov (ti se pol delijo 98 proti 2% - odvetniški stroški) kot na koncu dobijo odškodnine.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.262
2.258
113
.

Valhalli pa čestitke da se je odlepil iz Paga, v kolikor je mobilen. Zakaj bi tukaj plačeval zlatarske cene, je Jadran dovolj velik, da se poišče kaj lepšega in seveda ugodnejšega.

Ko se odlepiš po 20 letih iz enega kraja in odkriješ, da po Jadranu dejansko obstaja še kakšen drugi kraj, je to next level. Ultimate level pa je ko pogruntaš, da celo zraven Jadrana obstaja še kak drugega.
Ta manever je letos uspel mojemu znancu. Po 25 letih se je s hudimi mukami, pod prisilo žene odlepil od svoje ljubljene vukojebine, preskočil next level, šel direkt na ultimate in šel z letalom v grčijo.
Muke 2 meseca pred izletom so bile neznosne. Kako bo, vse bo v qurcu, nategnili me bodo, letalo bo dol padlo, kaj bomo jedli, kako bom prišel iz letališča,.....neznosno.
Po dopustu je ded doživel razodetje in postal raziskovalec. Naslednje leto gredo spet, na neki drugi sredozemski otok.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.058
1.856
113
Moji starši se ne morejo odlepit, jaz v glavnem samo po otroke hodim tja, vidim, da me ne berete v drugih temah. Tako slabo nam gre, da kupujete nepremičnine pri kradeze. Žena mi je rekla.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.962
10.247
113
Ko se odlepiš po 20 letih iz enega kraja in odkriješ, da po Jadranu dejansko obstaja še kakšen drugi kraj, je to next level. Ultimate level pa je ko pogruntaš, da celo zraven Jadrana obstaja še kak drugega.
Ta manever je letos uspel mojemu znancu. Po 25 letih se je s hudimi mukami, pod prisilo žene odlepil od svoje ljubljene vukojebine, preskočil next level, šel direkt na ultimate in šel z letalom v grčijo.
Muke 2 meseca pred izletom so bile neznosne. Kako bo, vse bo v qurcu, nategnili me bodo, letalo bo dol padlo, kaj bomo jedli, kako bom prišel iz letališča,.....neznosno.
Po dopustu je ded doživel razodetje in postal raziskovalec. Naslednje leto gredo spet, na neki drugi sredozemski otok.
V zadnjih 12 do 15 letih se ne spomnim točno kdaj sem potegnil prikolo s pavšala na Mutru smo obredli praktično komplet Hrvaško. Po komplet Magistrali in prav povsod srečaš vrsto, ki se ji reče Slovenski pavšalist, kjer je samo ena parcela tista prava in nikjer ni boljš. Je pa prednost pri takih raziskovanjih, da maš apartma na kolesih sabo in če ni OK, sam gasa dalje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.041
7.126
113