Dečko, tebi ni jasna zgodovina, tebi, kot še marsikaj drugega. Kakšna Jugoslavija neki. Takšne budalaštine kvasiš, da glava peče. Domovinski rat pa nima nikakršne povezave z ustaštvom, pa če bi ti in tebi podobni to še tako radi.Če je ponarodela, in če sklepajo da s tem pomeni da so se na tak načinom ubranili okupatorja, potem zajaj ne? Nekak vam ni jasna zgodovina, vidim.
Kaj? Malo večjega domoljuba, kot vi podalpskosrboalbanci?Kaj to Pag naredi iz Slovenaca.
DomoljubKaj? Malo večjega domoljuba, kot vi podalpskosrboalbanci?
A to si mogu na Pag, da si postal domoljub? Svašta.Kaj? Malo večjega domoljuba, kot vi podalpskosrboalbanci?
To so drugi razlogi, da sem kjer sem. Ne spremenijo odnosa do moje Slovenije niti procent. Oziroma ga na nek način.... Hrvat me je očaral, kako moraš spoštovat svojo domovino, svoj jezik, svojo kulturo.DomoljubPotem me čudi, da nimaš vikenda v naši lepi.
No, tukaj lahko ti začneš, imaš ogromno dela.To so drugi razlogi, da sem kjer sem. Ne spremenijo odnosa do moje Slovenije niti procent. Oziroma ga na nek način.... Hrvat me je očaral, kako moraš spoštovat svojo domovino, svoj jezik, svojo kulturo.
Pa ti si pravi Hrvat, majkemi. A si že prisegel?To so drugi razlogi, da sem kjer sem. Ne spremenijo odnosa do moje Slovenije niti procent. Oziroma ga na nek način.... Hrvat me je očaral, kako moraš spoštovat svojo domovino, svoj jezik, svojo kulturo.
Ne znaš brat?.. MOJE SLOVENIJE! Še enkrat preberi.Pa ti si pravi Hrvat, majkemi. A si že prisegel?
To je nekaj takega kot cigo sodni senat, ki spozna 100% svojih obtoženih za nedolžne.ko ustaš ustaša oprosti.
Sodnica si zasluži nogo.ko ustaš ustaša oprosti.
Tako kot naši, ki se našemijo v totalitaristične obleke.Sodnica si zasluži nogo.
Za dom spremni so ustaši samo vzeli. Bil je že pred ustaši. A ostali recimo rdeči simboli te ne motijo?Tebi ni jasna. Mi vemo kaj pomenijo ti pozdravi, tebi pa se je očitno nekaj premaknilo.
Pri spoštovanju svojega jezika, imaš še veliko dela.Ne znaš brat?.. MOJE SLOVENIJE! Še enkrat preberi.