Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jello

Guru
22. sep 2008
10.738
4.109
113
No, no, nikar tako skromno, štafeta ni nikoli samo za enega (menda ja veš, da je to skupinski šport in res je, da ti ni treba, s tem se pa popolnoma strinjam).

Teorija ti špila, v praksi se zatakne, štafete nikoli ne moreta imeti dva. Da jo ima nekdo drug jo mora prvi predat. Mogoče bolj plastično, v štafeti 4x100 ti pravkar tečeš tristoti kilometer. In si domišljaš da se greš skupinski šport.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
607
-4.138
28
Kaj nisi na dopustu? Glede na to, da imaš čas, se lahko potrudiš odgovoriti še na moj post o vaših davkih in socialni vladi.
Ne vem, kakšno zvezo ima moj dopust ali nedopust z vašim vžiganjem na "uničevanje državnih simbolov? Najprej se penite okrog nekega umetniškega performansa, ki nima nobene zveze z uničevanjem zgoraj omenjenih simbolov, ko vam pa ponudim v komentar drug "performans" v izvedbi (pijane/vstavi po želji) strankarsko zagrete ženske, je pa takoj preusmerjanje na neke davke, socialo ipd..v glavnem, ti si pač dežurni pametnjakovič in "moralist", dokler to boža tvojo agendo, drugače pa čri .čri.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
607
-4.138
28
Umetniški performans je osemenjevanje s pasjim semenom in dojenje psa?
Če sem prav opazil, ti je ta izvedba in koncept perfomansa bila do včeraj popolna neznanka oz. si prvič slišal za to, ti glede na to, da je bilo o tem že veliko govora v raznih krogih (alter forum ne šteje) priporočam, da se ne obremenjuješ več s to tematiko in spiš naprej.

• Objave ne odobravam

sad

Guru
24. avg 2007
22.175
10.849
113
Če sem prav opazil, ti je ta izvedba in koncept perfomansa bila do včeraj popolna neznanka oz. si prvič slišal za to, ti glede na to, da je bilo o tem že veliko govora v raznih krogih (alter forum ne šteje) priporočam, da se ne obremenjuješ več s to tematiko in spiš naprej.
Hvala za odgovor.
Upoštevaj pa, da ta oseba, ki ne rabi razmišljati, ima na naslednjih volitvah 1 glas.
In ta oseba o tem ne bo pretirano razmišljala, bo pa to povedala vsem v svojem krogu, vključno s tem, da je nekaterim @Svoboda to popolnoma normalno.

Počasi mi postaja jasno, kako v nekaterih državah skrajni ultra katoliški desničarji dobivajo podporo.

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
607
-4.138
28
Hvala za odgovor.
Upoštevaj pa, da ta oseba, ki ne rabi razmišljati, ima na naslednjih volitvah 1 glas.
In ta oseba o tem ne bo pretirano razmišljala, bo pa to povedala vsem v svojem krogu, vključno s tem, da je nekaterim @Svoboda to popolnoma normalno.

Počasi mi postaja jasno, kako v nekaterih državah skrajni ultra katoliški desničarji dobivajo podporo.
Če bi ta oseba razmišljala, ne bi skakala na prvo žogo, se pridružila "vsesplošni histeriji in zgražanju", proti tistemu, česar ne razumejo . Ravno zaradi takih oseb dobiva skrajna desnica podporo, dobro si ugotovil.
Ravno zato ti pravim, da je bilo o tej in podobnih zadevah veliko govora, preberi si še kaj drugega kot ta forum in se izobrazi. Verjetno ne pričakuješ, da boš pa kar tukaj dobil vse odgovore?

• Objave ne odobravam

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.038
17.488
113
Teorija ti špila, v praksi se zatakne, štafete nikoli ne moreta imeti dva. Da jo ima nekdo drug jo mora prvi predat. Mogoče bolj plastično, v štafeti 4x100 ti pravkar tečeš tristoti kilometer. In si domišljaš da se greš skupinski šport.
Seveda je nikoli ne moreta imeti dva naenkrat a štafeta na splošno pač ne more biti rezervirana zgolj za enega kot bluziš - najprej jo ima eden, nato drug.
Evo, lahko spet prevzameš. :srce:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.748
11.932
113
kod Džej-Zija
Ne vem, kakšno zvezo ima moj dopust ali nedopust z vašim vžiganjem na "uničevanje državnih simbolov? Najprej se penite okrog nekega umetniškega performansa, ki nima nobene zveze z uničevanjem zgoraj omenjenih simbolov, ko vam pa ponudim v komentar drug "performans" v izvedbi (pijane/vstavi po želji) strankarsko zagrete ženske, je pa takoj preusmerjanje na neke davke, socialo ipd..v glavnem, ti si pač dežurni pametnjakovič in "moralist", dokler to boža tvojo agendo, drugače pa čri .čri.
Pričakovano. Klišejski osebni napad, v katerem v treh vrsticah ne poveš ničesar. Kako pa kaj vaši novi davki in socialna vlada?