Kaj nisi na dopustu? Glede na to, da imaš čas, se lahko potrudiš odgovoriti še na moj post o vaših davkih in socialni vladi.Aha, mora biti uničena, da šteje? No sej.
Kaj nisi na dopustu? Glede na to, da imaš čas, se lahko potrudiš odgovoriti še na moj post o vaših davkih in socialni vladi.Aha, mora biti uničena, da šteje? No sej.
Performans, ki ni bil nagrajen pa se ga vseeno ne pozabi.Poglej priponko 100449
To dejanje vam je znano? obstaja filmček, ki prikazuje besnenje ženske in udarjanje z zastavo po tleh...če se že hudujete nad domnevnimi skrunitvami simbolov države.
No, no, nikar tako skromno, štafeta ni nikoli samo za enega (menda ja veš, da je to skupinski šport in res je, da ti ni treba, s tem se pa popolnoma strinjam).
Ne vem, kakšno zvezo ima moj dopust ali nedopust z vašim vžiganjem na "uničevanje državnih simbolov? Najprej se penite okrog nekega umetniškega performansa, ki nima nobene zveze z uničevanjem zgoraj omenjenih simbolov, ko vam pa ponudim v komentar drug "performans" v izvedbi (pijane/vstavi po želji) strankarsko zagrete ženske, je pa takoj preusmerjanje na neke davke, socialo ipd..v glavnem, ti si pač dežurni pametnjakovič in "moralist", dokler to boža tvojo agendo, drugače pa čri .čri.Kaj nisi na dopustu? Glede na to, da imaš čas, se lahko potrudiš odgovoriti še na moj post o vaših davkih in socialni vladi.
Če sem prav opazil, ti je ta izvedba in koncept perfomansa bila do včeraj popolna neznanka oz. si prvič slišal za to, ti glede na to, da je bilo o tem že veliko govora v raznih krogih (alter forum ne šteje) priporočam, da se ne obremenjuješ več s to tematiko in spiš naprej.Umetniški performans je osemenjevanje s pasjim semenom in dojenje psa?
Takšno "umetnost" človek res težko razume. Sploh še sedaj ko dobivajo za razmišljanje na kavču plačilo! Kdor nima toliko časa za razmišljanje brez plačila tega res ne razume.Umetniški performans je osemenjevanje s pasjim semenom in dojenje psa?
Hvala za odgovor.Če sem prav opazil, ti je ta izvedba in koncept perfomansa bila do včeraj popolna neznanka oz. si prvič slišal za to, ti glede na to, da je bilo o tem že veliko govora v raznih krogih (alter forum ne šteje) priporočam, da se ne obremenjuješ več s to tematiko in spiš naprej.
Če bi ta oseba razmišljala, ne bi skakala na prvo žogo, se pridružila "vsesplošni histeriji in zgražanju", proti tistemu, česar ne razumejo . Ravno zaradi takih oseb dobiva skrajna desnica podporo, dobro si ugotovil.Hvala za odgovor.
Upoštevaj pa, da ta oseba, ki ne rabi razmišljati, ima na naslednjih volitvah 1 glas.
In ta oseba o tem ne bo pretirano razmišljala, bo pa to povedala vsem v svojem krogu, vključno s tem, da je nekaterim @Svoboda to popolnoma normalno.
Počasi mi postaja jasno, kako v nekaterih državah skrajni ultra katoliški desničarji dobivajo podporo.
Od tebe vsekakor ne.Verjetno ne pričakuješ, da boš pa kar tukaj dobil vse odgovore?
Seveda je nikoli ne moreta imeti dva naenkrat a štafeta na splošno pač ne more biti rezervirana zgolj za enega kot bluziš - najprej jo ima eden, nato drug.Teorija ti špila, v praksi se zatakne, štafete nikoli ne moreta imeti dva. Da jo ima nekdo drug jo mora prvi predat. Mogoče bolj plastično, v štafeti 4x100 ti pravkar tečeš tristoti kilometer. In si domišljaš da se greš skupinski šport.
Pričakovano. Klišejski osebni napad, v katerem v treh vrsticah ne poveš ničesar. Kako pa kaj vaši novi davki in socialna vlada?Ne vem, kakšno zvezo ima moj dopust ali nedopust z vašim vžiganjem na "uničevanje državnih simbolov? Najprej se penite okrog nekega umetniškega performansa, ki nima nobene zveze z uničevanjem zgoraj omenjenih simbolov, ko vam pa ponudim v komentar drug "performans" v izvedbi (pijane/vstavi po želji) strankarsko zagrete ženske, je pa takoj preusmerjanje na neke davke, socialo ipd..v glavnem, ti si pač dežurni pametnjakovič in "moralist", dokler to boža tvojo agendo, drugače pa čri .čri.
Je v sosednji temi povedal, da ne ve vsega.Pričakovano. Klišejski osebni napad, v katerem v treh vrsticah ne poveš ničesar. Kako pa kaj vaši novi davki in socialna vlada?
Pravilno si ugotovil-res se mi ne da prežvekovati že prežvečenega in prepričevati prepričanega-posebej ne takega, ki v začetku pravi, da še ni slišal za to zadevo, po dveh odgovorih somišljenikov mu je pa kar vse jasno- jasno je tudi, kam pes taco moli v takih "debatah".Od tebe vsekakor ne.
Če si pa celo ti opazil, potem bo pa seveda res. A si kaj aktiven v svoji skupnosti za skupnost ali pa znaš samo pametovati? sem te že tudi to vprašal, pa samo čri čri..Sem opazil. Saj razen PR spinov in osebnih napadov res ne ve in zna dosti.
Ti si svoja bonus vprasanja ze pokuril. Prvo na kakega odgovori pol pa morda prides na vrsto.Če si pa celo ti opazil, potem bo pa seveda res. A si kaj aktiven v svoji skupnosti za skupnost ali pa znaš samo pametovati? sem te že tudi to vprašal, pa samo čri čri..