Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

dax

Guru
22. maj 2012
1.089
2.330
113
Tip pač misli da če je ugrabil osamosvojitev ima tudi monopol nad domoljubjem. Res škoda. Domoljubje se začne s spoštovanjem simbolov države, jezika in konča s plačevanjem davkov. Nič od naštetega mu v praksi ne gre. Samorazglašanje da si domoljub je točno to, samorazglašanje za domoljuba, ne domoljubje. Skoraj obvezno v kombinaciji z zlorabo zastave in himne.
In kakšno je spoštovanje simbolov v SLO? Kdo je v Sloveniji domoljub? Tisti, ki se kitijo s palestinskimi in mavričnimi zastavami, na prireditvah vihrajo in častijo jugo zastave z rdečo zvezdo? Tisti, ki častijo napis na Sabotinu? Tisti, ki se preoblačijo v uniforme bivše države in s tem posiljujejo tudi otroke? Kdo?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in BuDi

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.008
1.811
113
sem ti pisal že prej, a je domoljubje it k sosedu na ustaški rkc praznik? juhu, bim bam bom rokenrol

kart je bilo 450.000 prodanih, sem prej videl podatek na index

hop na njuškalo

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.319
2.455
113
Kaj ko bi ti razložil, kaj je domoljubnega v Janševem slikanju? Bi šlo?
Janša reku, da je Thomson kul, in gasa, ma Thompson 20 posto Slovenije za fene. Matr ste ubrisani.
Kaj je domoljubnega v svetu prijateljev Rusije v parlamentu!

Jaz vidim to kot prikaz kako domoljubje zgleda pri sosedih.....

Pri nas pa v centru cigu migu muzika...Slovenščine pa nikjer....!
Pri nas se nočni mir kali samo z balkansko glazbo!

jezek

Guru
24. jul 2008
4.514
1.941
113
Svoboda, deluje na Alterju.

Za ene zelo, za druge nič!
Politična usmerjenost čistilca je več kot očitna.

Da bom on: malo kdo je med hrvati s katerimi sem se družil ta vikend komentiral udeležbo na koncertu, kot nekaj dobrega.
Vsi se bojijo, kam mladi gredo s svojo pretirano nacionalnostjo.
Normalno, če si se pa družil v Kumrovcu. Tudi na Hrvaskem zivi še nekaj levćkov....sicer vedno manj, kakih 15posto se jih pa nabere.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5
19. jul 2007
2.957
1.672
113
Da bom on: malo kdo je med hrvati s katerimi sem se družil ta vikend komentiral udeležbo na koncertu, kot nekaj dobrega.
Vsi se bojijo, kam mladi gredo s svojo pretirano nacionalnostjo.

Klasičen statističen bias (kot bi po maši pred cerkvijo sprašel, kolko katolikov je med naključno vprašanimi).

Itak nisi našel nikogar, ki bi se mu Thomposnov koncert zdel dobra stvar, vsi tisti so bili na koncertu.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.451
9.208
113
Vse, ki jih moti, da je Janša šel na ta za, Slovence brezvezen koncert , tako ali tako niso njegovi volilci in ga tudi nikoli ne bi volili. Zato ne vem, zakaj se nekateri sedaj kuurčijo, kako bi bil on lahko že zdavnaj PV, da se je ustrelil v koleno itd... Boli njega kuratz za vas levake in kaj vi mislite in prav je tako. Če na naslednjih volitvah ne bo dobil dovolj, da dobi večino, pa se jjebite še nekaj let s temi idioti. Naj vas slečejo do gat in poberejo za nekaj generacij naprej.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.841
6.985
113
Hrvate osebno nimam preveč rad. Hinavski narod, verjetno v genih.
Ampak domoljublje to jim pa zavidam in se jim lahko iz tega vidika klanja cela Evropa, če že ne cel svet. Sloveniji to nikoli ne bo uspelo. Kanček tega je bil leta 91, a je hitro izumrlo, ko so jugoslovanske komunjare spret prevzele oblast.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.451
9.208
113
Meni osebno, nek čefurski koncert Thompsona, Cece in ostalih Šabanov, dol visi. Slovenci imamo svojo glasbo, katera kot kaže je bolj všče Avstrijcem in Nemcem, kot pa ljudem v SLO. Že tukaj je dokaz, da je Slovenija polna prišlekov iz bivših turških provinc. Ti pa so tudi volilci levakov.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.319
2.455
113
Zmaga tale:
Na koncertu Tompsona je bilo več stranišča kot poslušalcev na koncertu Predina!

p.s. sem ga všečkal

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.451
9.208
113
Hrvate osebno nimam preveč rad. Hinavski narod, verjetno v genih.
Ampak domoljublje to jim pa zavidam in se jim lahko iz tega vidika klanja cela Evropa, če že ne cel svet. Sloveniji to nikoli ne bo uspelo. Kanček tega je bil leta 91, a je hitro izumrlo, ko so jugoslovanske komunjare spret prevzele oblast.
Hrvate osebno nimam preveč rad. Hinavski narod, verjetno v genih. S tem se zelo strinjam

Ostalo pa, zakaj bi povprečen Slovenec čutil neko domoljubje, ko pa te ta beda od države jjebe na vsakem koraku. Praktično na vseh področjih se pogoji za normalno življenje slabšajo za večino. In jaz naj potem čutim domoljubje? Do koga? S tem sranjem vlade futrajo glupsone, oni pa ploskajo in umirajo za domoljubje. Ogromno Hrvatov je odšlo s trebuhom za kruhom na zahod, doma so pa za dom spremni. :) Kakšna naivnost in kakšna beda.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.095
4.111
113
Ljubljana
hmpg.net
Meni osebno, nek čefurski koncert Thompsona, Cece in ostalih Šabanov, dol visi. Slovenci imamo svojo glasbo, katera kot kaže je bolj všče Avstrijcem in Nemcem, kot pa ljudem v SLO. Že tukaj je dokaz, da je Slovenija polna prišlekov iz bivših turških provinc. Ti pa so tudi volilci levakov.
Pa Hrvati tudi niso čisto imun:
- Aleksandra Prijović nakon pet koncerata u Zagrebu bogatija za 2,5 milijuna eura!
- Željko Samardžić održao je koncert u Areni Zagreb
.....

PS. Ne vem kdo sta ta dva :D, sta pa popularna tudi na Hrvaškem očitno.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.886
-48
113
In kakšno je spoštovanje simbolov v SLO? Kdo je v Sloveniji domoljub? Tisti, ki se kitijo s palestinskimi in mavričnimi zastavami, na prireditvah vihrajo in častijo jugo zastave z rdečo zvezdo? Tisti, ki častijo napis na Sabotinu? Tisti, ki se preoblačijo v uniforme bivše države in s tem posiljujejo tudi otroke? Kdo?
Tiha večina, ki dela svoj posel, se briga zase in vzgaja spodobne potomce.
Taglasni ustaši, tabeli, tardeči, toplovodarji , ... so sam to: glasna manjšina

tomi

Guru
1. sep 2007
19.042
10.168
113
MB
Hrvate osebno nimam preveč rad. Hinavski narod, verjetno v genih. S tem se zelo strinjam

Ostalo pa, zakaj bi povprečen Slovenec čutil neko domoljubje, ko pa te ta beda od države jjebe na vsakem koraku. Praktično na vseh področjih se pogoji za normalno življenje slabšajo za večino. In jaz naj potem čutim domoljubje? Do koga? S tem sranjem vlade futrajo glupsone, oni pa ploskajo in umirajo za domoljubje. Ogromno Hrvatov je odšlo s trebuhom za kruhom na zahod, doma so pa za dom spremni. :) Kakšna naivnost in kakšna beda.
država pa domovina pač ni ista stvar.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.841
6.985
113

Po večini ima človek, ki pripada nekemu narodu rad svojo rodno domovino. Tudi če gre z trebuhom za kruhom. V Sloveniji je pa malodane prepovedano dvignit roko in reči "Jaz sem Slovenec". Sicer kako, da ne, ko pa Slovencev praktično ni več v Sloveniji. Komu se to gre zahvalit vemo.