Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
no, pol pa smo ze tak dalec da ti je priblizno jasno
lej, pac odlocit se mors al bi rad gledal tv prek sagema (torej siol IPTV) ali bi rad gledal dvb-t ali oboje. jaz sicer ne vidim potrebe po obojnem, ce imas sagema je to to. razen ce nisi zadovoljen s siolom. kakor komu pase a ne?
Tole me zanima zato, ker zdajle na HD pri mnogih TV programih opažam pikslasto sliko. Za DVB-T sem pa zdele malo počekiral po netu, pa dosti folka piše, da je na HD slika zelo kvalitetna.
Naj omenim, da pri katodcu motnost slike ni bila opazna.
hja, pol bo pa treba pac eno dvb-t anteno nabavit pa jo usmerit na oddajnik. do takrat pa zdrzat s siolom. ne vem, jaz sicer imam siol, nimam pa HDja narocenega, tako da nebi znal povedat. naceloma bi pa HD slika morala bit tud na siolu ok!
Obstaja kak logičen razlog, da je slika na LG FLATRON-u M2380DF (zaslon s TV tunerjem) ob spremljanju TV vsebine precej slabša kot je bila prek starega katodnega televizijskega sprejemnika? V obeh primerh IPTV.
Ob ogledu vsebine, ki se predvaja z računalnika, je slika povsem ok.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.