Hamburger ?

tony

Guru
23. jul 2007
11.307
1.987
113
Mene ne moti barva. Si pa vzamem pravico, da se ironično nasmehnem, če boste zato srali in kozlali ter se izgovarjali, da tiste epizode iz prve sezone Housa, ko je ena tovarišicaTM v vrtcu izgubila dar govora, ko so paraziti iz premalo kuhanega mesa našli pot do njenih mozganov, pa res niste mogli videti. Pa ste seveda jo, ampak niste hoteli poštekati, kaj so vam hoteli povedati: da angleška kraljica vse meso žre samo well done.

Potem boste pa se jamrali, da vam naj zrihtajo enega Housa, ki vas bo pravocasno znal diagnosticirati in nato še poštimal, preden bo škoda prevelika.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.391
1.486
113
V Nemčiji tega pojedo na tone.....vsak dan!

Priponke

• 1000007170.jpg
    1000007170.jpg
    868,2 KB · Ogledi: 19

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.866
1.254
113
44
oMene ne moti barva. Si pa vzamem pravico, da se ironično nasmehnem, če boste zato srali in kozlali ter se izgovarjali, da tiste epizode iz prve sezone Housa, ko je ena tovarišicaTM v vrtcu izgubila dar govora, ko so paraziti iz premalo kuhanega mesa našli pot do njenih mozganov, pa res niste mogli videti. Pa ste seveda jo, ampak niste hoteli poštekati, kaj so vam hoteli povedati: da angleška kraljica vse meso žre samo well done.

Potem boste pa se jamrali, da vam naj zrihtajo enega Housa, ki vas bo pravocasno znal diagnosticirati in nato še poštimal, preden bo škoda prevelika.
Po 100 rare burgerjih pri Hoodu se vedno vse ok. Doma pa Šparove pa tudi vse ok. So Mi čist jasne posledice. Poslušam vsakič ko to jem. Pride pač z užitkom.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.829
7.706
113
The exact statistical chance of getting a brain infection from eating rare or undercooked meat is extremely low,

Tako malo moznosti je, da niti ne obstaja statistika, eni pa se sekirajo okoli tega?

tony

Guru
23. jul 2007
11.307
1.987
113
Za brain infection je ravno toliko možnosti kot za rak materničnega vratu. Vsaj pri moškem.
a) Povej to mojemu sosedu, ki se je zaradi invalidnosti preselil na morje ze pred desetletji, potem ko je celo zivljenje delal v gradzevini dol na jugu in pojedel nekaj premalo kuhanega mesa.

b) Cepite se tudi vsi obozevalci hood burgerjev, HPV povzroča tudi rak penisa.

jello

Guru
22. sep 2008
11.788
4.947
113
Ok, predam se, sem probal 'u bojama', pa ne gre. Pred brain infection ste vsekakor 100% varni, ne glede na to kaj pogoltnete.

• Haha
Reactions: mosseero