Hamburger ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.278
3.687
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
neorganiziranost je pa to ko se študiran folk sprav delat:) pa delat ne zna:)

Pomanjkanje informacij alterašev se temu reče. Modela zahtevata vedno sveže in najbolj kakovostno meso pri mesarju (poznam dobavitelja mesa, ki ju je glede zahtev zelo pohvalil). Torej tudi ne zamrzneta mesa ipd...ampak je vse dnevno sveže. Zato tudi, če je naval en dan, zmanjka mesa. Če bi ga preveč naročila, bi ga morala zmrzniti...., čemur pa se izogibata.

Sicer pa sem danes sprobal Hoodburger, tist s sirom. Moram rečt ZELO dober. Nasrečo sem prišel pred gužvo 20 ljudi, tako da sem ga dobil hitro.
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.063
5.747
113
blizu močvirne prestolnice
Aja - tole pa Notranjca in mehkega: Če že mate altermeet bi se spodobilo vsaj omeniti!


aplauz.gif


Notranjc in Softi
10.gif
 

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Kaj vam ni jasno.

Ce bi vam povedala za meet, bi blo 10+ folka, kar pomeni, da bi ostala brez hamburgerja.

Sej nista neumna ... :).

LP
 

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Sej to bi bilo za pričakovat.........sveže in dnevno dobavljeno. Pač ok bosta dvignila dnevne količine, če jima je zdej zalaufal. Mata par drugih problemov za rešit, pa se ne bom ponavljal.
 

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
15.863
3.891
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zakaj že? Jebo vas študiran folk. Temu se reče pomanjkanje izkušnje, ker po zadnjih podatkih se ni nihče rodil pameten in izkušen, razen uporabnik Alterja z imenom Utiševalec, ta pa res vse ve. Ready to use as you open him.

Nočeš, res nočeš da se vmešam še v gurmanski kotiček. Pač ko jem rad jem kvalitetno in se tule z barbari ne mislim kregat!
grims-1.gif


Sicer tadva s hood burgerja .. sta se lotila prvenstveno stvar kot "biznis" (poslovna ideja, startup, ...), čaki a nista to dva (brezposelna) EKONOMISTA?!

Razumem da mujo, ki je prej 20 let polagal cigle ne more iz danes na jutri pogruntat kaj je ponudba in povpraševanje ter temu primerno delat zalogo, samo za dva ekonomista je pa to katastrofa. Razumem tudi zakaj sta (bila) brezposlena, sej bogpomagaj da taka dva zaposliš v logističnem skladišču!
rolleyes-1.gif
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.880
1.331
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Je kaj kar ti NE obvladaš?
smile-1.gif

Ja, vec ali manj vse obvlada v smislu filozofiranja in prodajanje megle.

Sami jebeni strokovnjaki. Pa tista metoda pa druga metoda, bla bla bla. Dejstvo je, da so se ze vecji igralci usteli pri kolicinah. Koliko casa Se ni dalo Dobiti iphone, lg nexus, raznolikih modelov vozil itd. Pa Stojijo zadaj hudo placani strokovnjaki. Enostavno so Dejjavniki, ki Jih je tezko predvideti. Promocija je presegla Vsa njuna pricakovanja. Konec debate. Ne, najdli ste se strokovnajki kako bi morala kupiti tono mesa. Pejte v McDonalds pa Si narocite nekaj z reklamne table, kjer pise ze poslo. Pacienti.
 

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
15.863
3.891
113
Koj k ti ni jasno. Tipa sta se reklamirala po vseh medijih že precej časa nazaj. Dobila sta zastonj reklamo na tv, časopisih ... (vse to je itak del strategije)

... ampak ne moreta pa ob 6h popoldne imeti dostopa do svežega mesa?! A ni to del biznisa? Danes je več ljudi, jutri bo sneg ne bo pa nobenega! Če pač ne uspeš nadzirat nihanja potem si žal zanič biznismen.
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
11
38
davidoff ... zgreseno... kaksna tona... recimo 5kg kvalitetne govedine na lagerju v hladilnici zdrzi par dni, ne pa, da se opravičuješ sredi tedna popoldan, da je vsega zmanjkalo...
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.880
1.331
113
ne, to ni del biznisa, ker na nekatero reklamiranje nimas vpliva. pa nehaj uporabljati besedo biznis, ker to ni neksj, kar raste na polju. se spomnim, ko ju je omenjal pop tv in je folk najbrz navali, zacetni hit, kar pa ne pomeni, da so to redni gosti. vecina folka prihaja firbcat, v smislu, da probaj ta burger. Ze Alter jim je nasel ca 50 do 100 firbcev pa sem premalo napisal.

ne vem kako zgleda njuna receptura, predvidevam pa da to ni meso, ko gres v spara po kilo fasiranega mesanega. nihanja, pa ti nisi resen. na dnevna nihanja vpliva veliko vec kot samo vreme.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.880
1.331
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
davidoff ... zgreseno... kaksna tona... recimo 5kg kvalitetne govedine na lagerju v hladilnici zdrzi par dni, ne pa, da se opravičuješ sredi tedna popoldan, da je vsega zmanjkalo...

se ze alter vsevedu nekaj napisal, kar bi mirda razlozilo. ne vem koliksna je njuna dnevna kolicina mesa niti ne vem, ce je meso kaj drugacno, ko se enkrat zamrzne ali pa dlje stoji v hladilniku. ni pa to samo meso, kruh, ostali dodatki itd. najbrz se bojita in ne upata tvegati s kolicinami, ker sta nekaj investirala v prikolico, dostavno vozilo, nekaj reklame, fiksni stroski itd. ne opravicujem ju, zelim samo povedat, da sta mlada cloveka, ki se ukvarjata z necem novim. reklama od ust ust ju je najbrz odnesla in so kolicine posle, kar ne pomeni, da sta salabajzerja, temvec mlada cloveka, ki se ucita in verjamem, da bosta postimala zaloge, ce bosta opazila, da je doloceno stvilo gostov na dan, stalno. kupovati zaloge brezglavo pa tudi ne vem, ce je pametno, ce ne druzga, lahko zaloge prodajo siptarjem, pitaj boga kaj oni vse tlacijo notri. se malo heca :)
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.202
2.440
113
v lokalni ostariji
v gostinstvu lahko pride hitro do nihanja števila gostov in natančno planirat je jeba. brez "dodatne zaloge" (ki jo bosta pač mogla občasno zamrznt) bosta težko vedno imela dost robe...
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.880
1.331
113
sej pravim, ne vem. lahko, da bi zalogo resila novica na facebook, imamo happy hour od osmih do devetih na vse burferje, 30 posto dol. prodas po ceni, da dobis stroske notri pa nekaj minimalno plusa. jaz zagovarjam to, da se ju ne napada ter se jima da mmoznost, kljub temu, da imamo na foroumu, ocitno, vrhunske business stratege, market analitke ter business penetrator-stratege.
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.202
2.440
113
v lokalni ostariji
sej se bosta navadla... ampak ogromn dejavnikov je ki vplivajo na obisk... recimo dans je lepo vreme ampak je tud planica tko da obisk (razen če ni to štart-cilj kakšnih avtobusov za planico) ne bo velik...
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
ksz...

Pišete o govedni...zadnja stvar ki "mora" biti sveža.
rolleyes-1.gif


V sosednji temi bi pa že vsi suho starano meso.
grin1.gif
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.783
1.460
113
42
Vidš to bi mogla nardit. Lepo sama meso starat in tist za mlet meso tam v prikolci pa gasa.