Habanero feferoni

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
11
38
Ta način je odličen ja, potem imaš peperoncino, ki ga lahko uporabljaš za v testenine ali pa za na pizzo.
 

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jst sem to namočil v flaše, take luštne na diht in si potlej s tem oljčkom delam jajčka. Te fajn zbudi na vse zgodaj :D :D :D
 

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Zadnja trgatev.Sledi flaširanje.
smile-1.gif


 

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Olje, predtem pa jih bom narezal, pa čisto malo popekel na olju.Uporabo pa bom neko svetlo olje, ki nima preveč svojega okusa. Je pa olivno olje idealno, če ne želiš preveč okusa po čilijih, ampak samo da zapeče.
 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Tole sem danse kupu v leclercu. Zraven je sicer pisalo antilski feferoni
13.gif
ampak nikjer na netu ne najdem nič o tej vrsti.

So pa precej podobni habanero feferonom, samo nevem, če je to to.

 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Čist majhen košček sem ga odščipnu in pojedu pa ni blo hujšega. Sem kar mal razočaran...

Bomo imeli pa zvečer bolj 'resen' test, pa da vidimo če tole kaj žge.
nahrung002.gif
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce si dobesedno tako naredil, potem je razumljivo, da ni nic posebnega, ker je vecina kapsaicina znotraj (peske in okrog pesk), na povrsju pa ne.

Pri mojem kuhanju je tako: kadar zelim bolj pekoc okus, zmecem vse peske v hrano, kadar zelim manj pekoce, pa samo meso ...
 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Vzamem nazaj da ne peče!
evil.gif


Priporočam vsem mazohistom
hysterical-1.gif
Jaz to nisem, zato tega sranja na tak način več ne probam!
 
Nazadnje urejeno:

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik vizzzi pravi:
Tole sem danse kupu v leclercu. Zraven je sicer pisalo antilski feferoni
13.gif
ampak nikjer na netu ne najdem nič o tej vrsti.

So pa precej podobni habanero feferonom, samo nevem, če je to to.



kolk si pa plačal ? koliko g si dobil ?
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce bos kaj kuhal, ne bo tako hudo, ker na vrocini malo razpade pekoca zadeva. Je pa tudi tako, vec kot je olja, bolj bo peklo, ker se v olju ekstrarihajo pekoce zadeve ...
 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Polovico sem narezal na koščke, malo popekel in dal v olivno olje. Drugo polovico bom pa posušil in dal narezano v olje. Upam da bo užitno.