Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Doma sem iz vseh komponent, ki so mi ležale po kleti in raznih predalih, uspel sestavit soliden PC, ki bo še kar nekaj časa lahko služil nezahtevnim nalogam. Edino kar mi manjka je RAM. Ker sem že malo iz tega, sem bil iskreno kar malo šokiran, ko sem gledal cene DDR4. Za ta čas skromnih 16 GB praktično ne dobiš izpod 130€, kar se mi zdi res nora cena. Tudi cene rabljenih so nore. Folk dejansko prodaja rabljene za ceno novih..
ssdji in rami so šli v zadnjih dveh letih visooooko gor s cenami. pa tko bo še tja do prvega kvartala 27. baje. vsi pa seveda skočijo na vlak, ko se draži, tudi rabljeni. zakaj bi bil "bedak", če lahko prodaš za tretjino ali polovico več.
Jebiga, sej pravim, da sem malo ven iz tega, ker moja primarna kišta lepo prede že 3. leto in nimam potreb gledat kako je trenutno stanje komponent na trgu. Tudi mulc brez problema še vedno igra vse novejše igre. Se pa čudim, da če so trenutno tako navite cene, kako lahko novi gaming PC-ji spodnjega ranga stanejo cca 1.200€, če so že rami 25% vrednosti celotne cene. No sej pravim, v bistvu nimam pojma.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.