Ja, ne marata ga in na ferštapna tripata, tko povejta...
Ja, ne marata ga in na ferštapna tripata, tko povejta...
Nimaš prav. Sem šel pogledat (kljub temu, da vem, kaj sva govorila). Ko je HAM zapeljal iz boksa sva spremljala čase ne le po sektorjih, ampak tudi po mini sektorjih. Preden je bila na ekranu pri časih napisana, ker če komentatorski timing dela, je malo hitrejši. Je pa res, da se vsake toliko zatakne ... Vidiš, da je nekdo nekoga prehitel, na timingu pa se ne zgodi nič ...Kdaj poglejta zmazek, ki ga pustita za sabo pa si pol glupsona posl. Z vecino kar povesta zamujata, je ze na ekranu drugace oz. tako je bilo pred kake pol minute. Namesto, da bi zaznala, da je recimo Hamilton, ko je nazaj prsu in mel 6s zaostanka, slednjega stopil v krogu in pol, vidva razvijata neke vesolske teorije (katere so par sekund kasneje demantirane - imamo ekran in vidimo) in na reklame krenete. Nasploh z reklamami zjebete celo dirko, ker so ob najbolj glupih situacijah. Poglej si posnetek in povej, da ni res. Ni to da tezim v tri krasne, tako je vecinoma z vasimi reklamami. Vem da se trudite in vse ampak kar sebi pripisi.
Torej?Stojim za , ki sem ga napisal. in za tudi.
Mato:
ORF se ima F1, Wurz sokomentator, ce sprechas je super, edin moti me, ker je slika SD in tja saltam ko ni druge. RTL, Tv3 zaenkrat super slika s tem, da bom najbrz po defaultu preklopu na prvega. Malo bolj komentatorji spremljajo dogajanje kot drugje.
Bottas bo pa tud sel iz Mercedesa, mozno da v kakega Haasa, ma pa tu Merc eno sladko tezavo, kdo naj zamenja Bottasa, naj bo to izkusen Ocon al manj izkusen a talentiran Russell