F1 sezona 2026

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.929
1.315
113
Vsi skup na gridu kumulativno nimajo 3/4 njegovih zmag. Kaj ti ni jasno dragec? Kavsa kar hoce, ne kar mora. Za zraven se mal modo fura, pa k ze mora se mal za gust podrajva... in tip zmaguje. Aja, pa kasno placo ze ma? Pa ta tvoj klerk? Ti si dobesedna definicija unga "prfuknenim ni tezko, tezko je onim okol njih!". Zal... sej potrpimo, enkrat bo ze minilo, se mal ti krene v eno smer pa bo mir kle.

Ta tvoj CBHE pa ce jutr ne zmaga s vsaj 10 sekund prednosti na domacem placu s takim duper talentom, najmocnejsim motorjem je pa kaj tocno? Navaden papak... Raj o tem kej napis, kaj se za drugimi skrivas? Mislis, da ne vidno kako te luli pece k te je tvoj super talent spet tako extremno zafukal? Kot te jebe ze celo sezono k nc od nc od njega (razen jokanja kako to ni ok, uno je cudno, tretje ni najbols...). Ajde bezi, kje je ta talent? AN gre pa se razsuje v prafaktorje. Najvecji talent kao, najboljsi motor pod ritjo a nc od njega... se kroga ne konca. In pol je Hamilton problem ja, res si butec nesposoben... Z veliko...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.432
7.592
113
Hamle ni problem, samo pac slab je, oz ne tako superioren kot se ga opeva.
Nekaj ti pa ne gre skup…pravis da top motor in ne more zmagat, potem pa da AN odide in ne zmaguje vec…ce bi bil samo motor faktor potem AN ne bi bil faktor.

max pravi da so posodobitve vzpodbudne…dejansko je edini on sposoben se kaj naredit to sezono, drugace bo vse kimi nesel in tu pa tam nekdo x ko bo kimiju kar crknilo. Se pa meni z mcl max tudi…

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.371
14.309
113
Leclercu se je en krog v celem vikendu poravnal. Podobno kot russlu.
Jutri gre zares.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.929
1.315
113
Hamle ni problem, samo pac slab je, oz ne tako superioren kot se ga opeva.
Nekaj ti pa ne gre skup…pravis da top motor in ne more zmagat, potem pa da AN odide in ne zmaguje vec…ce bi bil samo motor faktor potem AN ne bi bil faktor.

max pravi da so posodobitve vzpodbudne…dejansko je edini on sposoben se kaj naredit to sezono, drugace bo vse kimi nesel in tu pa tam nekdo x ko bo kimiju kar crknilo. Se pa meni z mcl max tudi…

Mozak, nisi resen. Pobrskaj malo nazaj kako si trdil, da odhod AN ni oz. ne bo odlocilen, ko nas je par fukaj napovedalo, da bo slo dol z ekipo, CBHE-jem potem, ko je AN podpisal Strollu.. Mi smo ti napovedal kak faktor je, ti si se glupga delal. Res ne zmores povezat tega in zdej meni meces tole? Te spomin zapusca? Al se delas glup pa bo kar bo?Ti si res cisti hec... Pa se enkrat: vsi tvoji skupaj nimajo pol tazga kurca* k ga ma Hamilton... S tabo se preganjat res nima smisla, vidm, da sploh ne sledis debati ampak samo odbacivas po vetru...

* kurca - zamenjaj z uspehi, slavo, denarjem oz. sam ves kaj te bolj rajca. Sam bi reku, da se ornk na crnske palis, najbrz jih sanjas ponoc, kokr si obremenjen...

DOHC

Guru
4. sep 2007
2.180
526
113
Darjan je edini pacient, ki reče za driverja, ki ga pošlje v steno, da je bil najboljši :valjamse::D . Aja valda, sej najboljši driverji itak zmer avto krivijo, to je mark of a true champ.Vedno je avto. Aja ne, razn takrt k zmaguje....

• Všeč mi je
Reactions: H19ED in Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.929
1.315
113

Ja, fulla je ze odnesu letos ta tvoj. Edin on je sposoben kaj naredit pravis? Hamilton zadnjo zmagal, je drugi na lestvici, tvoj pa seta bolid in sploh ne vem vec kje je na lestvici in on je resitelj sezone? Ja nic, sanjaj dalje... ce se le da v tisini, mogoce te un gori uslisi. Vedi pa, da ce jutri ne zmaga ga je lahko ornk sram. In ne bo avto kriv, edino on, tak svetski mega talent.

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.501
2.534
113
Najbolji škoda da se trudiš, Darjan je pač F1 trollček z -IQ. Max je dobil 2 naslova na račun dominantnega dirkalnika, 1 naslov šenkan iz strani FIA...:evil: Zanj je Max najboljši in tako bo v njegov glavi... :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.929
1.315
113
Pa sej se ne. Rad bi skuzu to fuzlancijo, ker v drugih temah je tipo mal bol normalen. V bistvu je alergicen na 44 in bruha, kar mu v danem trenutku prav pride. Skratka ja, skoda casa zanj.